banner

DEKLARIRANA LEZBIJKA

PREMIJERKA SRBIJE OPISALA OSJEĆAJ NAKON ŠTO JE S PARTNERICOM DOBILA SINČIĆA: ‘Sve se promijenilo, sve je drugačije’

Ana Brnabić, premijerka Srbije, opisala je osjećaj nakon što je s partnericom dobila dijete: ‘Sve se promijenilo, sve je drugačije. To je najveća radost koja mi se u životu dogodila’

Premijerka Srbije i deklarirana lezbijka Ana Brnabić u intervjuu za Kurir izjavila je da je najviše ponosna na to što je u timu predsjednika Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića. Brnabić je pritom govorila i o odnosu s partnericom Milicom Đurđić te šta se u njihovu životu promijenilo nakon dolaska bebe u zajednički dom. Milica je rodila sina u veljači ove godine u Beogradu.

“Sve se promijenilo, sve je drugačije. To je najveća radost koja mi se u životu dogodila”, odgovorila je Brnabić na pitanje što se promijenilo otkada je stigla beba u njezinu kuću.

PREMIJERKA SRBIJE: ‘Kosovu trebamo dati najmanje što moramo, a dobiti najviše što možemo’

Najveći kritičar

Brnabić tvrdi i da je njezina partnerica Milica njezin najveći kritičar kada je u pitanju politika. “Ona je moj najžešći kritičar. Vrlo je iskrena i direktna, što meni pomaže da ostanem s obje noge na zemlji. Nedostaje joj naš raniji život i ja sam joj neizmjerno zahvalna na svojoj osobnoj žrtvi koju je podnijela otkada sam ušla u politiku, zbog čega smo izgubili ogroman dio naše privatnosti.”

Kaže kako gotovo i da nema slobodno vremena, a ono malo što ostane provodi s obitelji i prijateljima. Na pitanje gdje će dočekati Novu godinu, kaže: “Bit ću kod kuće. Ovo je Igorova prva Nova godina, imamo bor i poklone i beskrajno se radujem tome da budemo svi zajedno.

RODILA PARTNERICA ANE BRNABIĆ: Srpska premijerka dobila sina, pogledajte kako su nazvale dječaka

Vučićev savjet

Novinare Kurira zanimalo je koji Vučićev savjet nikada neće zaboraviti. Brnabić je odgovorila: “Da se ne obazirem na svaki kamen koji bace na mene jer tako nikada ništa neću napraviti za građane. Da se borim i da guram dalje jer, što god da se sutra dogodi, nitko neće moći osporiti sve što je u Srbiji napravljeno proteklih godina – nitko neće moći osporiti izgrađene putove, otvorene tvornice, sačuvana radna mesta, kao što je slučaj u Željezari Smederevo ili RTB Bor, ili više od 700.000 novih radnih mjesta otvorenih širom Srbije.”

PREMIJERKA SRBIJE: ‘Revizija povijesti koja se događa u Hrvatskoj je zastrašujuća. To je problem EU’

 

Povratak na Net.hr