MONSTRUOZAN ZLOČIN U BRAZILU

POTPUNI HOROR: Ljubomorna žena ubila 18-godišnju trudnicu, razrezala joj trbuh i izvadila bebu

Žena stara 38 godina ubila je 18-godišnju trudnicu te iz nje izrezavši joj trbuh izvadila njenu bebu.

Tinejdžerica u osmom mjesecu trudnoće ubijena je, a njena beba je izvađena iz njenog trbuha. Stravičan čin napravila je 38-godišnja ljubomorna žena koja je nešto prije toga i sama izgubila dijete.

Sadistica je privukla 18-godišnju studenticu Gabrielle Barcelos u svoj dom u brazilskoj Uberlandiji s nakanom da joj daruje odjeću za dijete. Ponudila ju je kavom u koju joj je stavila drogu, a potom ju je ugušila i otvorila trbuh nožem s namjerom da izvadi dijete.

Potom je nazvala Hitnu pomoć i rekla da je rodila na ulici. Kad su liječnici posumnjali u njenu priču priznala je stravičan zločin.

Samo dan prije ubojstva nesretna Gabrielle je objavila selfie i ispod fotografije napisala: “Ja sam najsretnija žena na svijetu”.

Ubojica je ciljala Gabrielle koja je živjela u njenom susjedstvu, a na ubojstvo se odlučila nakon što joj je njen partner kazao da će je napustiti ako pobaci.

Policiji je kazala kako je na internetu istraživala kako napraviti carski rez.

Policiju su povali iz bolnice nakon što s zaključili da malenu djevojčicu nikako nije mogla roditi žena koja je s njom došla.

Beba je stabilno, piše Daily Mail.

Povratak na Net.hr