Poseksali se na ulici, ujutro, pred očima šokiranih prolaznika

shimmer fallback

Par koji se seksao na razvodnoj kutiji pred ulazom u naselje umirovljenika objasnio je policajcu kako 'nije imao gdje drugdje'.

3.10.2014.
20:16
Play logo

Veliku zajednicu od 55.000 umirovljenika na Floridi, koja stanuje u naselju The Village šokirao je prizor koji su ugledali u 8:42 ujutro. 40-godišnja Charm Gilbert i 47-godišnji James Adams seksali su se na električnoj kutiji u blizini jednog od ulaza u naselje.

Netko ih je prijavio policiji, a kad je policajac došao zatekao je Gilbert "kako leži na razvodnoj kutiji široko raširenih nogu", golih grudiju te bez kratkih hlača i donjeg rublja, "potpuno izlažući svoju vaginu". Adams je bio potpuno gol i izlagao je svoj penis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Zamjenik šerifa Christopher McPeters naredio je paru da se odjene te zabilježio kako je par svoje ponašanje objasnio time što "nisu imali gdje drugdje". Adams živi oko kilometar dalje od mjesta na kojem su se seksali, a Gilbert oko tri kilometra.

Zanimljivo, istu zajednicu potresao je vrlo sličan skandal u lipnju, kad se jedan par poseksao nasred trga. Dobili su 6 mjeseci zatvora.

Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo