SLOMIO SE

POLICIJSKI INSPEKTOR SE RASPLAKAO: ‘Molim vas, dođite bebi na pogreb. Ona nema nikoga’

Ni osam mjeseci nakon otvaranja istrage ne zna se tko je ostavio mrtvorođenu djevojčicu na jednoj pješačkoj stazi u Velikoj Britaniji. Stoga će djevojčica biti pokopana sljedećeg tjedna, a posljednji ispraćaj bit će otvoren za javnost.

Britanska policija pozvala je građane da sljedeći tjedan dođu na posljednji ispraćaj djevojčice čije je tijelo pronađeno još u veljači na pješačkoj stazi u blizini grada Marstona. Ovaj poziv uslijedio je nakon osmomjesečne istrage u kojoj policija nije uspjela doći do majke nesretne djevojčice, javlja Independent.

‘Nije prekasno da se javite. Niste ni u kakvoj nevolji. Naša vrata su vam i dalje otvorena’, poručio je bebinoj majci inspektor Jim Holmes koji je djevojčici dao ime Raihana ili u prijevodu – rajski cvijet. Kako je obdukcija pokazala, Raihana je bila mrtvorođenče.

‘Nažalost, još nam se nije javio nitko od članova njezine obitelji ili poznanika obitelji. Znamo koliko je ovaj slučaj utjecao na zajednicu u Marstonu i Oxfordu i želimo na posljednji ispraćaj pozvati sve koji žele odati počast djevojčici’, rekao je inspektor Holmes. On se na policijskoj presici slomio i rasplakao, piše Metro.

U potrazi za Raihaninom obitelji sudjelovali su i policija i građani preko društvenih mreža, kao i Ministarstvo zdravstva te su, čini se, iscrpili sve metode potrage. Stoga će djevojčica biti pokopana sljedećeg tjedna u Oxfordu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr