ŠOKANTAN TRENUTAK

POLICIJSKA BRUTALNOST: Srušili na zemlju ženu za vrijeme prosvjeda protiv mjera karantene u Londonu

Londonska policija je srušila ženu na zemlju tijekom prosvjeda protiv zaključavanja na trgu Trafalgar

Društvenim mrežama se šire snimke šokantnog trenutka kada su londonski policajci brutalno oborili ženu na zemlju tijekom prosvjeda u Londonu protiv epidemioloških mjera uvedenih zbog koronavirusa, piše RT.

Ružna scena dogodila se dok su se prosvjednici okupljali na Trafalgar Squareu u subotu na skupu “Mi ne pristajemo” protiv britanskih smjernica o koronavirusu. Video prikazuje prosvjednicu kako stoji na prijenosnoj stolici prije nego što je stigla policija koja ju je povukla stolicu ispod nogu.

Žena, koja se čini kao da je u srednjim godinama, prepirala se s jednim policajcem u trenutku kada ju je je veliki policajac snažno udario i srušio na tlo.

Nekoliko tisuća prosvjednika prisustvovalo je subotnjem prosvjedu na Trafalgar Squareu drugog uzastopnog tjedna prosvjeda protiv zaključavanja u glavnom gradu Velike Britanije.

Londonski gradonačelnik Sadiq Khan optužen je za licemjerje jer je skup nazvao “neprihvatljivim”, unatoč tome što je podržao prosvjede Black Lives Matter ranije ove godine.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr