ISTRAUMATIZIRANA

POLICAJCI UBOLI U OSINJE GNIJEZDO? U kontejneru pronašli djevojku vezanu u lance, njezina priča ih je šokirala

Tridesetogodišnja djevojka za kojom policija traga još od početka kolovoza pronađena je, vezana u lance, u velikom metalnom kontejneru u mjestu Woodruff u Južnoj Karolini, objavila je policija.

Kala Brown pronađena je u četvrtak nakon što su, navođeni dojavom, djelatnici policije čuli lupanje iz unutrašnjosti velikog metalnog kontejnera smještenog na privatnom posjedu u mjestu Woodruff u Južnoj Karolini.

‘Bila je vezana lancima, poput psa’, rekao je šerif okruga Spartanburg Chuck Wright te dodao kako je u prvom iskazu djevojka kazala da je u kontejneru bila zatočena puna dva mjeseca, no kako je hranu i vodu dobivala redovito.

‘Zaista se radilo o Božjoj volji što smo pronašli ovu mladu djevojku’, rekao je Wright.

Nestala prije dva mjeseca

Kala Brown nestala je početkom kolovoza zajedno sa svojim dečkom, 32-godišnjim Charliejem Carverom, za kojim policija još uvijek traga, a čiji je automobil u četvrtak pronađen nedaleko od kontejnera.

Prema policijskom izvješću, muškarac u čijem se vlasništvu nalazi posjed na kojem je djevojka bila zatočena je 45-godišnji registrirani seksualni prijestupnik, Todd Kohlhepp kojeg je policija uhitila zbog sumnje da je povezan sa slučajem.

Uhićen vlasnik posjeda

Brown je radila za Kohlheppa koji je agent za nekretnine, a prema iskazu njezine prijateljice koja joj se trebala pridružiti u poslu, no zbog ozljede je odustala, Brown je počela raditi za njega svega nekoliko tjedana prije nestanka. Dodala je kako je Brown pomagala Kohlheppu pri čišćenju nekretnina i pripremanju istih za prodaju.

U tijeku je velika policijska akcija koja ima za cilj pretražiti cijeli posjed.

Brown koja je u strahu i vidno istraumatizirana, odvezena je u bolnicu gdje joj je pružena odgovarajuća liječnička skrb. U izjavi je dodala i kako su najmanje četiri tijela zapaljena i skrivena diljem zemljišta.

‘Nadamo se da nemamo posla sa serijskim ubojicom, što je lako moguće’, rekao je Wright te napomenuo je kako je do sada pronađeno nekoliko vrsta oružja i municije.

Povratak na Net.hr