TRAGEDIJA U BOSNI

POLICAJAC SE SLOMIO I PRIZNAO UBOJSTVO SUPRUGE: Ostavila ga jer ju je varao, a on je u nju ispucao 7 metaka dok je spavala

Nevjera je, čini se, bila okidač zbog kojeg je mlada Mirela Lulić odlučila napustiti supruga i vratiti se u kuću svojih roditelja. Dok je spavala, on je ušao u kuću i ispalio u nju više metaka.

Rifet Lulić, 46-godišnji policajac iz Cazina, osuđen je na 14 godina zatvora zbog ubojstva svoje osam godina mlađe supruge Mirele u lipnju ove godine. Sudac Kantonalnog suda u Bihaću, Fikret Hodžić, izjavio je za Faktor.ba kako je Lulić, koji je prvo negirao krivnju, nakon saslušanja prvih svjedoka ipak sve priznao.

Slomio se nakon svjedočenja Mireline majke koja je u trenutku ubojstva bila u vrtu, a koja je potvrdila činjenični opis optužnice.

Mirela Lulić ubijena je u kući svojih roditelja u koju je došla nekoliko dana ranije zbog problema u braku. Spavala je na drugom katu kuće kad je Rifet ušao u sobu te u nju ispalio više metaka iz pištolja. Odmah potom se uputio u policijsku postaju u Cazinu te se predao.

Problemi u braku Mireli i Rifetu nisu bili nepoznanica. Upućeni u slučaj kažu kako je sve eskaliralo zbog Rifetove nevjere. Valjda je sve počelo od te neke prevare, ona mu nije htjela oprostiti, a on se nije mogao pomiriti s tim da ga je ostavila. I eto što je napravio, troje djece je sad ostalo i bez majke i bez oca’, kažu.

 

Povratak na Net.hr