UZNEMIRUJUĆE SNIMKE

POKUŠALI SI ODUZETI ŽIVOT PRED OČIMA ZGROŽENIH PUTNIKA: Popili otrovnu tekućinu, pali na pod i počeli se trzati

Na internetu se pojavila strašna video snimka koja prikazuje pokušaj masovnog samoubojstva u kineskoj podzemnoj željeznici, piše Mirror.

Pet žena i trojica muškarca ukrcali su se u vlak u Pekingu a zatim su iz kanistera početi piti tekućinu za koju se pretpostavlja da je otrovna.

Njih 911 je počinilo samoubojstvo, sad je pronađen pepeo kremiranih tijela

Trzali se u bolovima

Na snimci se vide kako se trzaju dok piju neobičnu tehnologiju dan nakon Božića. Neki su pali na pod vagona, dok su drugi ostali stajati ali su se trzali u bolovima.

Uspaničeni putnici odmaknuli su se u užasu na drugi kraj vagona kada su članovi grupe počeli padati na pod. Misteriozna se tekućina razlila po podu vagona.

Neki su pali na pod vagona, a drugi su ostali stajati, dok su patili od strašnih bolovaFoto: Screenshot

Na snimci se zatim vidi policija kako ulazi na Zapadnu postaju Tiananmen i odvlači žrtve na platformu.

Četvero žrtava navodno su se kasnije probudilo dok je preostalo četvero ozbiljno bolesno.

Žrtve financijske prijevare, vlasti nisu ništa učinile

Osobe koje su se pokušale ubiti navodno su žrtve financijske prijevare na financijskoj burzi te su sve završile u velikim dugovima.

Pretpostavlja se da su se više puta žalili zbog prijevare vlastima ali nisu dobili nikakvu podrušku. Druge žrtve prijevare ispričale su kako su izgubile sve, te da su ih se čak i njihove obitelji odrekle.

Putnici su izjavili kako su osjetili opor miris kada je grupa ušla u vlak.

Izvor blizak istrazi naveo je da kada su stigli na mjesto tragedije, policija i osoblje postaje nisu odmah zvali hitnu pomoć, već su izvukli žrtve na platformu.

Povratak na Net.hr