ČEKA SE IZRUČENJE

POKUŠALI IZVESTI PUČ: U Srbiji uhićena dvojica osumnjičenih za terorističke akcije u Crnoj Gori

U Srbiji su u petak uhićena dvojica srbijanskih državljana za kojima je Crna Gora raspisala međunarodnu tjeralicu zbog sumnje da su sudjelovali u pokušaju puča na dan crnogorskih izbora prošle godine, objavili su beogradski mediji.

Državljani Srbije Nemanja Ristić (43) i Predrag Bogićević (47), osumnjičeni za terorizam u Crnoj Gori, uhićeni su u petak uhićeni su u Beogradu i Kragujevcu  po crnogorskoj tjeralici.

PLANIRALI TERORISTIČKE AKCIJE I LIKVIDACIJE: U Crnoj Gori uhićeno 20 naoružanih Srba, vođa im bivši šef policije

Planirali likvidirati Đukanovića

Crna Gora ih sumnjiči da su organizirali kriminalnu skupinu koja je na dan izbora 16. listopada, navodno, planirala upad u Skupštinu Crne Gore te uhićenje i likvidaciju tadašnjeg premijera Mila Đukanovića kako bi na vlast dovela oporbeni savez.

Srbijanska ministrica pravosuđa Nela Kuburović izjavila je u petak da će Srbija, čim dobije potrebne dokumente, nastaviti postupak u svezi sa zahtjevom Crne Gore za izručenje dvojice srpskih državljana, osumnjičenih za pokušaj terorizma.

ORGANIZATOR TERORISTIČKOG UDARA U CRNOJ GORI SE SLOMIO: ‘Sve je priznao. Kako su tekle pripreme i tko ga je angažirao!

Crna Gora traži i dvojicu Rusa

Crna Gora je izdala uhidbeni nalog i za dvojicu državljana Rusije. Ruska vlada zanijekala je upletenost u navodnu urotu.

Ravnatelj policije Crne Gore Slavko Stojanović priopćio je sredinom listopada da je u Crnoj Gori uhićeno 20 državljana Srbije osumnjičenih za terorizam jer su, kako se sumnja, ušli u Crnu Goru s namjerom da tijekom izborne večeri poduzmu oružane napade na državne institucije.

PROŠIRUJE SE ISTRAGA O TERORISTIČKOM NAPADU U CRNOJ GORI: Sumnja se i na dvojicu Rusa

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr