PREŽIVIO TEŠKU OPERACIJU

POKUŠAJ SAMOUBOJSTVA: Poduzetnik iz BiH u teškom je stanju, ostavio je oproštajno pismo

Pero Gudelj, poduzetnik iz Viteza, nalazi se u teškom stanju nakon što je jučer pronađen propucane glave. Gudelj je preživio izuzetno tešku operaciju koja je trajala sedam sati, a nakon što je sebe iz pištolja ranio u glavu.

Njegov život i dalje je ugrožen te se nalazi na Odjelu intenzivne njege Klinike za neurokirurgiju u Sarajevu te je pod stalnim nadzorom doktora, piše Klix

Podsjećamo, jučer oko 13.30 sati Gudelj je sa ozljedom glave pronađen u mjestu Krčevine kod Viteza. U njegovoj neposrednoj blizini nalazio se automobil, a uz njega je pronađen pištolj.

Pronađeno i oproštajno pismo

Pucanj je preživio zahvaljujući činjenici da je pucao ukoso pa metak nije ušao duboko u glavu. No, doktorima predstavlja problem činjenica da se metak raspršio unutar ozljede duboke oko 7 cm.

Kako je za Klix.ba potvrdio tužitelj Mijo Dujmović, pored Gudelja pronađeno je i njegovo oproštajno pismo.

Još uvijek se istražuje zašto se Gudelj pokušao ubiti, no prema neslužbenim informacijama on se nalazi pred razvodom braka. Navodno je razvod od supruge Snježane zatražio zbog sumnje na preljub, ali je ona onda od njega tražila podjelu višemilijunske imovine.

Klix.ba/Danas.hr

Povratak na Net.hr