STRAŠNA OSVETA

STARAC (84) UPORNO UHODIO BAKU KOJA GA JE OSTAVILA: Kad mu nije dala šansu, zapalio joj je stan

Taj udovac bio je nekoliko godina u vezi sa ženom koja je odlučila prekinuti je, no on to nije nikako želio prihvatiti pa je ženu neprestance uhodio i slijedio. Kada je vidio da je neće na taj način pridobiti, odlučio se osvetiti i izlio je kanistar zapaljive tekućine te zapalio vatru na ulazu u stan svoje ljubavi, koja srećom, te noći nije spavala kod kuće.

Optužnica je podignuta protiv 84-godišnjeg Talijana koji je napastovao ženu svojih godina jer je odlučila prekinuti njihovu višegodišnju vezu pa je nesretnik da bi se osvetio podmetnuo požar u njezinu stanu u mjestu Cecchina južno od Rima, objavila je policija.

Taj udovac bio je nekoliko godina u vezi sa ženom koja je odlučila prekinuti je, no on to nije nikako želio prihvatiti pa je ženu neprestance uhodio i slijedio.  Žena je zbog toga često morala sklonište potražiti kod vlastite djece. Kada je vidio da je neće na taj način pridobiti, odlučio se osvetiti i izlio je kanistar zapaljive tekućine te zapalio vatru na ulazu u stan svoje ljubavi, koja srećom, te noći nije spavala kod kuće. Policija je podnijela kaznenu prijavu, a za svaki slučaj  zaplijenila je bivšem ljubavniku dvije puške i streljivo koje je posjedovao.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr