POHOTNA PROFESORICA BILA U STRASTVENOJ VEZI S MALOLJETNIM UČENIKOM: Uhvaćena na bizaran način, suprug potpuno poludio

Pohotna profesorica gimnazije u Oklahomi nemalo se iznenadila kada joj je na vrata umjesto maloljetnog učenika s kojim je bila u vezi pokucao lokalni šerif.

Hunter Day, 22-godišnja profesorica, uhićena je u vlastitom domu gdje je planirala provesti noć sa 16-godišnjim učenikom. Profesorica kemije nije niti slutila da su njezine poruke i obnažene fotografije učenikovi roditelji pronašli u njegovom mobitelu i sve prijavili policiji.

“Stigao sam”, napisao je šefir s mladićevog mobitela kada je stigao pred njezinu kuću.

“Vrata su otvorena, kao i uvijek”, odgovorila je Hunter Day.

Šokirala se kada je umjesto svog učenika vidjela šerifa. Priznala je da je maloljetniku slala fotografije na kojima pozira u donjem rublju, dok je on njoj slao snimke svog spolnog organa.

“Ovakve priče me uopće više ne čude, ovakvi seksualni prijestupnici postoje u svim slojevima društva”, izjavio je šerif Chris West.

Profesorica će biti optužena za seksualno zlostavljanje maloljetnika, a vrlo će je vjerojatno uskoro doma dočekati papiri za razvod braka. Naime, njezin suprug, inače trener školske momčadi američkog nogometa, bio je prilično bijesan kada je saznao za njezinu aferu s maloljetnikom.

Povratak na Net.hr