ISKORISTILA MALOLJETNIKA

POHOTNA NASTAVNICA: Dobila 6 godina zatvora zbog seksa s 15-godišnjim učenikom; Proglasili je krivom za silovanje

Udana nastavnica iz Wendovera tražila je da tinejdžer dođe na sastanak pa ga odvela na sportski teren gdje su imali spolni odnos

Više od šest godina zatvora dobila je 35-godišnja engleska nastavnica Kandice Barber nakon što je proglašena krivom da je silovala 15-godišnjeg učenika.

Barber je 29. siječnja proglašena krivom za izazivanje i poticanje djeteta na seksualne aktivnosti, nakon što joj je suđenje ponovljeno te joj određen pritvor nakon što joj je jamčevina odbijena.

UČITELJICA OSUĐENA ZBOG SEKSA S UČENIKOM: Zadnji dan škole zatvorila se s dječakom u učionicu; ‘Krenula je s poljupcem, a onda…’

S dječakom imala spolni odnos na sportskom terenu

Danas je osuđena na šest godina i dva mjeseca zatvorske kazne, javlja Mirror. Udana nastavnica iz Wendovera tražila je da tinejdžer dođe na sastanak pa ga odvela na sportski teren gdje su imali spolni odnos.

Već u rujnu je nastavnica bila optužena jer je dječaku slala svoje slike u toplesu na Snapchatu tijekom 2018. dok mu je predavala, no oslobođena je.

Prijetila dječaku ako ikome kaže za njih

Tijekom suđenja moglo se čuti da je Berber dječaku rekla da će ga “povući sa sobom” ako se otkrije njihova veza i da je trudna s njegovim djetetom.

Osuđena je u rujnu jer je dječaku poslala slike u toplesu na Snapchatu između rujna i listopada 2018., ali je oslobođena optužbi za navođenje ili poticanje djeteta na seksualne aktivnosti dok je bilo u položaju povjerenja.

Zbog “značajnih” razlika u godinama između Barber i dječaka, između ostalih čimbenika, nastavnica je mogla dobiti i do 10 godina zatvora.

Povratak na Net.hr