Opasan posao

POGINULI NA DUŽNOSTI: Snimka posljednjih trenutaka dvojice policajaca ubijenih dok su hvatali osumnjičenoga

Bodycam, kamera koji nose policajci i koja snima njihovo ponašanje, snimila je posljednje trenutke dva policajca koji su lovili nasilnika.

Nicholas Smarr (25), policajac iz grada Americusa u Georgiji, ubijen je tijekom javljanja na poziv o obiteljskom nasilju, piše Daily Mail.

SNIMILI VLASTITU SMRT: Obitelj pustila snimku u javnost kako bi upozorili druge

Smarra, kao i njegovog policijskog partnera i najboljeg prijatelja Jodya Smitha (26), navodno je ubio Minquell Kennedy Lembrick (32).

Smith je umro u bolnici. Policija vjeruje kako je upucan u blizini Državnog sveučilišta Georgije, dok je pokušavao pružiti prvu pomoć svom pogođenom prijatelju.

Nakon što je stjeran u kut, Lembrick je ubio i sebe.

Kobna potjera

Snimka Smithove policijske kamere pokazuje Smarra kako prilazi kući u kojoj se nalazi Lembrick, otvara prednja vrata te ugleda 32-godišnjaka koji stoji na drugom kraju hodnika.

Lembrick je zatim izjurio iz kuće u stražje dvorište, a Smarr i Smith su krenuli za njim. Iz dvorišta su istrčali u uličicu i Smarr je počeo sustizati bjegunca. Zatim se čuju pucnji i snimka se prekida.

Policija je izbrisala ostatak videa navodeći kao razlog zakon koji zabranjuje objavljivanje snimke na kojoj netko umire.

Smarr je radio kako bi uštedio novac za putovanje u Disney World gdje je namjeravao zaprositi svoju djevojku Rachel Harrod, otkriveno je nakon njegove smrti.

Plan je namjeravao odletjeti u zabavni centar upravo na dan na koji je, umjesto toga, održan njegov sprovod.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr