ZLOSTAVLJANA ŽENA

POČELO JE SA ŠAMAROM: Sadist premlaćivao poznatu manekenku pa slao njene fotografije prijateljima

Uznemirujuće snimke poznatog australskog modela Berenger Rose (27) iz Sidneya u kojima je ljepotica prekrivena ogromnim modricama po cijelom tijelu nedavno su isplivale na internetu.

Daily Mail otkriva da je žena trpjela premlaćivanja i vrijeđanja devet mjeseci i to nakon udaje za dvije godine mlađeg Shanea Cuthberta.

Nakon što bi ju prebio, slikao ju je i slao fotografije svojim prijateljima. Tukao ju je svaki dan i uživao u ponižavanju. Jedna od snimki prikazuje prestravljenu Rose kako rukama zaklanja lice i uplakana moli supruga da prestane. Tada ju je, kako je kasnije ispričala, pretukao šipkom, snimao njenu reakciju u poslao snimku prijateljima.

Berenger Rose
Berenger RoseFoto: youtube screenshot

Vjenčali se nakon dva mjeseca poznanstva

“Molim te, prestani, boli me”, moli ga Rose. On joj govori neka pokaže nogu kako bi snimio modrice na njima.

Upoznala ga je preko Instagrama. Vjenčali su se dva mjeseca nakon upoznavanja a zlostavljanje je počelo odmah. Ono što je počelo šamarom, preraslo je u sadističko premlaćivanje i silovanje. Znao bi joj udarati glavom u betonski zid, ribežom bi joj rezao nogu, čupao pramenove kose s glave…

Berenger Rose
Berenger RoseFoto: youtube screenshot

“Rekla sam mu da mi oduzima osnovna ljudska prava, on mi je odgovorio da ja nemam nikakvih prava”, kazala je. Svaki dan je mislila da je ona sljedeća žena koja će biti ubijena od strane obiteljskog nasilnika.

“Udarao bi me u glavu, ruke, noge, dlanove, svugdje, sve dok ne bih poplavila”, kazala je.

Pobacila je dijete

Bila je zarobljena u njihovom domu u malom gradiću Mackayu, kamo su preselili iz Sidneya nakon svadbe. On je kontrolirao svaki njen korak. Nije joj dozvoljavao kontakt s vanjskim svijetom, zabarikadirao je ulaz u kuću namještajem, kontrolirao je telefonske pozive… Zato nije prijavila zlostavljanje niti je potražila pomoć u bolnici.

Najveća tragedija tog sadističkog zlostavljanja bilo je kada je sjedeći na hladnim kupaonskim pločicama pobacila njihovo zajedničko dijete.

Poznat policiji

Cuthbert je poznat policiji. Sad je u pritvoru zbog niza kaznenih djela, među kojima je i aktiviranje eksplozivne naprave, nanošenje štete i nasilja.

“Zvao bi me ludom i uvjeravao da je on žrtva mog zlostavljanja. Ja sam mu povjerovala, mislila sam da je problem u meni”, kazala je Rose za 9 news.com.au. Ispričala je svoju priču kako bi navela druge žene koje se nalaze u sličnoj situaciji da ostave manipulatore i nasilnike prije nego bude kasno.

 

Povratak na Net.hr