NAŠE GORE LIST

PRIČA O USPJEHU: Hrvat kojem je Trump pomogao da se probije i postane milijunaš

Bill Rancic američki je Hrvat koji je sudjelovao u Trumpovu showu “Pripravnik” nakon čega je ostvario zavidnu poduzetničku karijeru u Sjedinjenim Državama.

Bill Rancic američki je Hrvat kojem je Donald Trump pomogao da postane milijunaš. Rancic je sudjelovao u reality showu “Pripravnik” 2004. godine i bio je jedini kojem Trump nije uputio svoju otrovnu strelicu riječima: “Otpušten si”. Tako je Rancic dobio posao iz snova za koji se te godine natjecalo više od 250 tisuća ljudi. Nakon toga postao je prava zvijezda u medijima, ali i uspješan poslovni čovjek čije se bogatstvo danas procjenjuje na pet milijuna dolara.

Bill, inače rođen i odrastao u Chicagu, oženjen je američkom televizijskom zvijezdom Giulianom Rancic i zajedno su snimali i reality show koji im je donio pravo bogatstvo. Par u vlasništvu ima i produkcijsku kuću, kao i lanac restorana.

Mediji do Rancica ovih dana nisu uspjeli doći, ali on je mišljenje o svom prvom poslodavcu i današnjem predsjedniku Sjedinjenih Država izrekao još prije nekoliko godina kada je Trumpovu kandidaturu vidio kao opciju.

“Ako se kandidira, naravno da će pobijediti. Taj čovjek uvijek pobjeđuje”, rekao je Bill o svom bivšem šefu koji ga je naučio kako zaraditi milijune.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr