PLASTIČNE OPERACIJE

ESTETSKOM KIRURGU SUPRUGA SLUŽI KAO ŽIVA LUTKA: ‘Dopustila mi je da je redizajniram, sada je savršena žena’

Plastični je kirurg otkrio kako svoju suprugu koristi kao model za nove klijentice, nakon što ju je ‘redizajnirao’ brojnim estetskim zahvatima.

Phillip Craft (47) ima vlastitu kliniku u Miamiju i kaže da je ‘prilagodio’ tijelo svoje supruge Anne nakon što je rodila dvoje djece. Supruga Anna (43) kaže da je oduševljena svojim savršenim tijelom i zahvaljuje suprugu.

Prvo se opirala, nakon dva porođaja rekla ‘zašto ne’

Tijekom njihova 21-godišnjeg braka, Anna je povećala grudi, podvrgnula se liposukciji, stavila umetke u stražnjicu, išla je na operaciju oblikovanja tijela, struka i trbuha, ubrizgala je mnoge botoxe u lice – u obraze i usne.

Iako se prvo opirala, prihvatila je prijedloge svog supruga nakon dva porođaja. Njihovi sinovi Aston i Phillip sada imaju 13 i 11 godina. Anna je prezadovoljna rezultatima i kaže da je otvorena za još operacija ako ih izvede njezin muž.

‘Phillip uživa u redizajnu svojih automobila, pokućstva, a najviše uživa u redizajniranju mene. Nakon dvoje djece, dopustila sam mu to’, rekla je Anna, prenosi Daily Mail.

Primjer savršenstva

Phillip kaže da svojim pacijenticama uvijek pokazuje svoju suprugu kao primjer savršenstva i kaže da je sad još ljepša nego kad ju je upoznao prije 22 godine.

Bila je to ljubav na prvi pogled, a najprije je primijetio njezine noge. Par se uskoro vjenčao. Anna se isprva opirala plastičnim operacijama, ali nakon dva porođaja je primijetila da joj se tijelo mijenja i dopustila mužu da nešto učini po tom pitanju. Kako je bila oduševljena rezultatima, nastavila je s operacijama.

‘Nikad ne bih rekla ne dodatnim operacijama. Ako to čini da se osjećam bolje i ljepše, onda je to nešto što trebam učiniti’, rekla je, a suprug je u tome ohrabruje.

‘Estetski zahvati ne znače da se više ne trebate brinuti o svom tijelu. I dalje morate paziti što jedete i vježbati. Mi držimo Paleo dijetu kako bismo izgledali što je bolje moguće’, rekao je kirurg.

Povratak na Net.hr