Monstruozna poruka: ‘Jedva čekam probati meso djevojke’

Krajem prošle godine uhićen je američki policajac Gilberto Valle koji je za dan zahvalnosti planirao ubiti i pojesti svoju ženu. Istragom je otkriveno kako mu je instrukcije davao jedan muškarac iz Velike Britanije.

Agent američkog FBI-ja rekao je kako je provjerom poruka policajca Gilberta Vallea otkriveno da mu je mentorska savjete o tome kako ubiti i pojesti ženu davao jedan muškarac iz Velike Britanije.

Osim tekstualnih poruka muškarci su izmjenjivali crteže svojih planova, a pokazalo se da su imali planove ubiti i pojesti čak stotinu žena.

Samo ‘bezopasne maštarije’

Najnoviji podaci otkriveni su na suđenju bivšem policajcu iz New Yorka, a odvjetnici tog 28-godišnjaka pred sucem su poručili da njihov klijent nije nikada kanio te planove provesti u stvarnost, već da se radilo samo o ‘bezopasnim maštarijama’.

U jednoj od poruka koju je poslao Britancu s kojim se dopisivao Valle je napisao kako ”jedva čeka da proba meso djevojke”. Pred sudom je svjedočila i Valleova bivša žena. Rekla je kako je prije otkrića planova o njezinom ubojstvu i namjeri da je muž pojede, na njegovom računalu otkrila stotine fotografija izmučenih djevojaka i žena.

Povratak na Net.hr