PRED NJOM JE BUDUĆNOST

HIT PISMO: 7-godišnja Chloe poslala Googleu molbu za posao i dobila odgovor kojeg nije očekivala

Pismo jedne sedmogodišnjakinje pokazalo se kao prilično dobar argument za njezino zapošljavanje – u budućnosti.

Sedmogodišnja djevojčica iz Hereforda u Engleskoj koja je Googleu poslala molbu za posao, dobila je odgovor iz tvrtke – ni više ni manje nego od izvršnog direktora Sundara Pichaija.

Chloe Bridgewater je poslala rukom pisano pismo tehnološkom divu u kojem je istaknula poznavanje rada na kompjutoru te izrazila želju za radnim mjestom na kojem “smije sjediti na vrećama za sjedenje i spuštati se niz tobogane”.

U pismu, koje je prvi objavio Business Insider, Chloe ističe poznavanje rada na tabletu, igranje računalnih igara, a također zna i plivati, slovkati, čitati te zbrajati.

“Moji učitelji govore da sam vrlo dobra na satu. Tata mi je rekao da ako nastavim biti dobra i učiti da ću jednog dana moći raditi za Google”, napisala je Chloe u pismu. “Hvala vam što ste pročitali moje pismo, dosad sam u životu poslala samo jedno – Djedu Božićnjaku.”

Njezin otac Andy Bridgewater objavio je na LinkedInu pismeni odgovor koji je malenoj Chloe poslao osobno Sundar Pichai. Naravno, post je ubrzo postao viralni hit.

“Ako nastaviš vrijedno raditi i slijediti svoje snove – možeš ostvariti sve što zamisliš – od posla u Googleu do plivanja na Olimpijskim igrama!”, napisao je čelnik Googlea u odgovoru.

“Radujem se tvojoj prijavi za posao kad završiš školu!”, dodao je.

Povratak na Net.hr