STRAH OD USTAŠA

PERNAR I GOTOVINA ZAVADILI SRBE: Zbog njih dvojice i Šešelja pale teške riječi u Narodnoj skupštini

U Narodnoj skupštini Srbije jučer se odvijala burna rasprava, tijekom koje se čak moglo čuti i ime zastupnika u Hrvatskom saboru – Ivana Pernara.

Narodna skupština Srbije raspravljala je o amandmanima na set pravosudnih zakona, pri čemu je došlo do tenzija između Srpske Radikalne stranke i Dvera. Šef poslanika Dveri Boško Obradović optužio je SRS da u dogovoru s premijerom Aleksandrom Vučićem napada Dveri.

‘Doveli ste ustašu Pernara u Narodnu skupštinu’

Zamjenik šefa SRS-a odgovorio mu je, rekavši da je Obradović u parlament doveo ustašu, piše B92.

‘Napadati oporbu, to može raditi samo netko tko je u dogovoru s Aleksandrom Vučićem i SNS-om. Nema drugog obrazloženja’, rekao je Obradović i dodao da radikali napadaju ‘ničim izazvani’.

Nemanja Šarović iz SNS-a mu je na to poručio da ‘nije sveta krava pa mu se ne može reći istina’, a spomenuo je i ime zastupnika Živog zida Ivana Pernara.

‘Ja sam rekao da ste doveli ustašu Pernara u Narodnu skupštinu. Vi, umjesto to da odgovorite, vi pričate o nekakvom dogovoru radikala s Vučićem’, rekao je Šarović i dodao da je dovođenjem Pernara osramoćena cijela Skupština.

‘Ne trpajte nas u isti koš s nekim tko govori kao Pernar’

‘Doveli ste čovjeka koji kaže – oni koji su protjerali Srbe iz Krajine tijekom Oluje su same srpske vođe svojim raspirivanjem straha od ustaša. Dakle, Srbi su u Oluji pobjegli od imaginarnog straha od ustaša’, poručio je Šarović.

PERNAR ČITAO KNJIGU PA ZAKLJUČIO: ‘Oluja je bila etničko čišćenje, to ću uvijek reći, ali od koga?’

Obradović je ipak obranio Živi zid, rekavši da je to autentična politička opcija koja kritizira NATO i EU i koja ima više razumijevanja za Srbiju nego Šešelj i, kako kaže Obradović, ‘njegov prijatelj Ante Gotovina‘.

Pernara je komentirao Aleksandar Martinović iz SNS-a, poručivši Obradoviću da je bolje da se SNS ‘ne trpa u isti koš s ljudima koji daju izjave poput Pernara’, piše B92.

ŽIVI ZID SE OGRAĐUJE OD PERNARA: Neki traže da se izbaci iz stranke, drugi kažu da on jedini ima muda

PERNAR SA ŠAJKAČOM I NATPISOM ‘JUDA’: Evo što Torcida misli o njegovim ispadima

Povratak na Net.hr