Pedofil zlostavljao djevojčice pod krinkom satova pjevanja

Britanski pedofil koji je mamio djevojčice u svoju kuću obećavajući im da će postati pjevačke zvijezde osuđen je na četiri godine zatvora.

Paul Francis, 62-godišnji Britanac iz Yeovila sam je izrađivao plakate kojima je pozivao talentirane djevojčice na satove pjevanja.

Jedan je poziv uputio neimenovanoj devetogodišnjoj djevojčici, koju je uspio namamiti u svoj dom. Tamo ju je natjerao na aktivnosti u kojima ju je seksualno zlostavljao, a uslijed poznanstva s njom, počeo je razmjenjivati pisma i s njenom 10-godišnjom prijateljicom, koja je pedofila krajem travnja prijavila policiji.

Eksploatirao nevine dječje snove

Francis je danas osuđen na četiri godine zatvora. Priznao je nepenetrativno seksualno zlostavljanje djeteta i nagovaranje na seksualni odnos osobe mlađe od 13 godina.

Policijski detektiv Andrew Tearle rekao je kako je Francis eksploatirao nevine snove ovih djevojčica te dodao kako su kod njega pronađeni materijali kojima reklamira satove pjevanja dok je živio na drugoj lokaciji u Somersetu, 2008. i 2012. godine.

Povratak na Net.hr