Nemojte reći Lalovcu

PAZI DA GA NE SHVATE OZBILJNO: Muslimanski klerik predlaže porez na seks

Nakon što je kazahstanska vlada uvela porez na skupljanje bobica i gljiva u šumama (zvuči poznato?), vođa tamošnje Muslimanske zajednice, Murat Telibekov, objavio je na svome Facebook profilu prijedlog još jednog spasonosnog poreza za kazahstanski državni proračun – porez na seks. Sreća naša pa se nitko nije sjetio predložiti takvo što, pa makar i u šali Slavku Liniću i društvu kad su uvodili obavezno plaćanje za naše skupljače gljiva i bobica.

U svome postu, koji je, naravno, ironičan, Telibakov predlaže i cjenik: Seks dvoje Kazahstanaca koji su u braku sklopljenom u džamiji koštao bi tako 292 tenge, ili jedan dolar, što uključuje popust od 50%posto ako znate službeni jezik.

Svaki bi seks koštao inače 584 tenge (dva dolara), seks u građanskom braku bio bi skuplji (ipak je riječ o kleriku) – 748 tengea, dok bi seks za neoženjene bio dva i pol puta skuplji. Oni koji bi poželjeli malo “netradicionalnog” seksa (što god to značilo), morali bi poprilično platiti – čak 18 dolara. Cjenik uključuje i homoseksualni seks (10 dolara), seks za jednu noć (sedam dolara), kao i razne popuste, ali i dodatke, ako ste obdareniji ili ako možete izdržati duže od 14 (zašto baš 14?) minuta.

Mogli biste se i pretplatiti, odnosno platiti paušal za cijelu godinu, a ako ste stranac, plaćate duplo.

A kako bi država znala tko se seksa? Oformila bi se posebna policija koja bi imala pravo upadati ljudima u kuće i provjeravati.

Srećom pa se nitko nije odlučio šaliti sa Slavkom Linićem kada je na početku mandata Milanovićeve vlade uveo obavezne dozvole za naše skupljače gljiva i bobica i inih šumskih plodova. Za svaki slučaj, nemojte ništa reći Borisu Lalovcu.

Povratak na Net.hr