PAKLENI MAMURLUK ‘Probudio sam se bez nosa, ali sam toliko pijan da ne znam sto je bilo’

Christopher Watson (32) iz Velike Britanije pokusava saznati sto mu se dogodilo jedne pijane noci u kojoj je ostao – bez nosa.

Christopher se oporavlja od jos jedne u nizu operacija rekonstrukcije nosa, a iako ne zna kako je ostao bez vrha, sumnja da ga je netko napao i odgrizao mu vrh nosa dok je bio u pijanom stanju.

Nakon sto je policija pregledala snimke sigurnosnih kamera i nije nasla nikakav napad, Christopher jos uvijek ne zna apsolutno nista o noci koja mu je potpuno promijenila zivot te ceka na jos jednu operaciju.

‘Ne mogu prestati misliti na to da mi se dogodilo takvo nesto, a nemam blage veze zasto’, zali se Christopher koji je uzivao u bozicnom raspolozenju s kolegama iz hotela u kojem radi, u ranim jutarnjim satima 22. prosinca 2013.

‘Sve cega se sjecam je plavi bljesak i uzasna bol kao da me netko grize za nos. Bio sam u soku i boli. Vratio sam se u hotel i tamo su mi prijatelji pozvali hitnu. U bolnicu su mu objasnili da mu nedostaje komad nosa. Kako bi mu rekonstruirali nos, kirurzi su uzeli komad koze s njegovog lica.

‘Policija tvrdi da sam mozda pao jer ne mogu naci dokaza o napadu, no nisam imao ozlijede na koljenima i rukama, a imao sam i naocale koje su prezivjele napad, pa sigurno nisam pao na glavu’, svoju frustraciju objasnjava Watson. ‘Policija je otpisala slucaj jer se ne mogu sjetiti sto se dogodilo

Povratak na Net.hr