UŽAS U LOS ANGELESU

DRAMATIČNA OBJAVA GORANA VIŠNJIĆA O POŽARU KOJI GUTA KALIFORNIJU: ‘Ovo je ludo, molite za sve u ovom paklu’

Višnjić je požar nazvao “paklom”, a pozvao je i na molitvu za sve pogođene tragedijom.

Hrvatski glumac s hollywoodskom adresom, Goran Višnjić, pridružio se svojim američkim kolegama i na Instagramu objavio dramatičan opis katastrofalnog požara koji trenutačno guta Kaliforniju.

‘Ovo je izlaz za muzej Getty… Ovo je suludo… Požar nikad nije bio tako blizu gradu. Molite za sve pogođene ovim paklom’, napisao je Višnjić na svojem Instagramu, a uz objavu je podijelio i dramatičnu snimku požara. Sličnu fotografiju već su ranije objavile Eva Longoria i Paris Hilton.

[VIDEO] SLAVNI I BOGATI SE EVAKUIRAJU U BENTLEYIMA: Evo kome bi sve požar mogao uništiti milijunske vile na Bel Airu

[VIDEO] PAKAO U LOS ANGELESU: Požar se nezaustavljivo širi, gore kuće, evakuirana elitna četvrt Bel Air, imanje Ruperta Murdocha u plamenu

Zbog nekoliko požara koji bjesne u okolici Los Angelesa evakuirano je više od 200.000 ljudi, a evakuirana je  i elitna četvrt Bel Air u kojoj je vatra zaprijetila tisućama kuća.

Na području Los Angelesa i okolice hara i trenutačno jedan od najvećih požara nazvan Thomas koji se munjevito proširio u samo dva dana i u srijedu je bio izvan kontrole. Vatrogasci su izvijestili da je požar trenutačno čak četiri puta veći od površine Manhattana.

Vatrogasna služba je oglasila “ljubičastu uzbunu” za grad Los Angeles za koju kažu da još nikad nije bila oglašena, izvijestivši o ekstremnim uvjetima, s vjetrom koji može dosegnuti gotovo 130 km/h u višim predjelima, objavila je Nacionalna meteorološka služba (NWS).

Jedna je korisnica na Twitteru napisala kako grad trenutačno izgleda kao da je “smak svijeta”.

Vlasti upozoravaju da će vjetar ostati iznimno jak i opasan do petka.

Povratak na Net.hr