BIZARNA PROVALA

OVAJ SE LOPOV NIJE DOBRO PROVEO: Provalio u kuću pa ga vlasnik pogodio strijelom u stražnjicu

Jedan se provalnik u Australiji nije baš dobro proveo kad je pokušao ukrasti auto. Vlasnik automobila, inače iskusni streličar, uzeo je luk i strijelu i provalnika pogodio u stražnjicu.

Policija je rekla da je nesretni lopov provalio u kuću u Sydneyu u nedjelju navečer i uzeo novac, a zatim je pokušao otuđiti i ključ od automobila. Vlasnik, koji je tada bio u kući sa ženom, u garaži se suočio s provalnikom koji je pokušao pobjeći s ukradenim autom, piše Telegraph.

‘Uzeo luk i strijelu i pogodio ga u stražnjicu’

‘Kad je provalnik bježao, vlasnik se naoružao lukom i strijelom i preko ograde kuće ispalio strelicu, pogodivši lopova u donji dio stražnjice’, priopćila je policije u Novom Južnom Walesu.

Iako pogođen, lopov je dao petama vjetra. Policija je luk i strijelu uzela kao dokazni materijal.

BRAZIL-INDIGENOUS DAY

Policija istražuje i lopova i streličara

Detektiv Dean Johnstone rekao je da policija još uvijek traži lopova i da se radi o bijelcu u tridesetim godinama, tamne kose, maslinaste puti i s tetovažom na lijevoj ruci iznad lakta. Osim samog lopova, istražuju se i okolnosti ispaljivanja strelice.

Inače, luk i strijela nisu zabranjeni u Australiji, no detektiv Johnstone je rekao da postoji i mogućnost podizanja optužnice i za ‘streličara’ koji je inače aktivan u streličarskom klubu.

Policija je ljudima nakon ovog incidenta poručila da se ne sukobljavaju sami s provalnicima već da ostave taj posao profesionalcima.

UHVAĆEN NA DJELU: Upravitelj zgrade joj ušao u prazan stan i ‘snifao’ gaćice

‘KAO U PORNIĆU’: Žena se vratila kući i zatekla provalnike kako se seksaju na kauču

OVAJ JE LOPOV NAPRAVIO POČETNIČKI GAF: Snimila ga je kamera i sada ga svi traže

 

 

 

 

Povratak na Net.hr