INCIDENT U LONDONU

OTKRIVEN IDENTITET SUMANUTOG DŽOGERA: Čovjek koji je gurnuo ženu pod autobus je beskrupulozni američki bankar

Sumanuti džoger koji je ranije ovog tjedna na londonskom Putney Bridgeu gurnuo prolaznicu pred nadolazeći autobus zapravo je američki investicijski bankar, doznaje Daily Mail.

Eric Bellquist (41) uhićen je jučer zbog incidenta u kojem je londonski autobus u posljednji trenutak uspio skrenuti i izbjeći nesretnu 33-godišnjakinju koja je pala na cestu.

Bellquistova investicijska firma Hutton Collins iz Londona danas je objavila izjavu u kojoj tvrde da je bankar u vrijeme incidenta bio u Sjedinjenim Državama.

ŠOKANTAN VIDEO: Gurnuo pješakinju pred autobus i nastavio trčati kao da se ništa nije dogodilo

Tvrde da je njihov zaposlenik pogrešno upleten u ovaj slučaj te da postoje snažni dokazi kako se u vrijeme incidenta nalazio u Americi.

“Posljedično tome očekujemo brzo rješavanje ovih neistinitih optužbi”, napisali su.

Inače, Bellquist koji živi u Chelseaju, elitnom dijelu britanske prijestolnice, zaposlen je tvrtki Hutton Collins od 2002. godine. Područja kojima se bavi su slobodno vrijeme, mediji/telekomi i proizvodni sektor. Diplomirao je na Sveučilištu Colorado u gradu Boulderu.

Snimku koja je ranije ovog tjedna objavio Scotland Yard prikazuje muškarca kako trči preko Putney Bridgea, a u jednom trenutku snažno gurne ženu pred jureći autobus na kat.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr