U ZADNJI TREN IH IZVUKLI

OTKRIVEN IDENTITET HRABRE MAJKE KOJA SE UTOPILA U TEKSASU: Spasila je svoju djevojčicu koja se držala za njeno mrtvo tijelo

Otkriven je identitet žene koja se utopila u poplavama u Teksasu, a za čije se tijelo grčevito držala njezina trogodišnjakinja dok je nisu pronašli spasioci.

Collette Sulcer (41) utopila se nakon što je izašla iz automobila usred poplave i pokušala svoju djevojčicu odnijeti na sigurno. Nažalost, bujica ih je obje odnijela, a malena Jordyn je preživjela samo zato što se držala za tijelo svoje mrtve majke.

Spastitelji su ih pronašli u jednom kanalu te ih obje izvukli na sigurno. No majci, nažalost, nije bilo spasa. Policajci kažu kako je Collette sasvim sigurno spasila život svojoj kćeri.

‘Bile su u vodi jako dugo. Majka je očito činila sve kako bi malenu držala iznad vode. Djevojčica je na leđima imala i ruksak koji ju je održao na površini vode’, rekli su u policiji.

Spasioci su ih izvukli iz vode u posljednji tren jer su se taman približavale jednoj skeli, a da su završile ispod nje, ne bi im bilo spasa.

Djevojčica je bila pothlađena, ali je sada stabilno te je predana na brigu obitelji.

‘REKLI SMO VAM DA ĆE SE OVO DOGODITI!’ Iz tvornice kemikalija u Houstonu čuju se eksplozije, uzdiže se crni dim

 

Povratak na Net.hr