U VEZI S MILIJARDEROM

OTKRILA SVE TAJNE ŽIVOTA U HAREMU: ‘Bila sam ljubavnica trgovca oružjem. Čekala sam svoj red za seks i uživala u kokainu’

Bila sam ljubavnica milijardera i trgovca oružjem, s njim sam potpisala ugovor da ću mu uvijek biti na raspolaganju, ali nikad se nisam smatrala prostitutkom. To je u najkraćim crtama presjek života bivše manekenke Jill Dodd koja je tijekom gostovanja u emisiji “60 Minutes” otkrila sve tajne svog burnog odnosa s čovjekom koji se smatrao jednom od najbogatijih osoba na svijetu.

Jill Dodd naoko je sasvim obična 58-godišnjakinja, uspješna je poduzetkinja i majka troje djece, no čvrsto je odlučila da se svoje burne prošlosti ispunjene užicima, seksom i drogom neće sramiti.

Naime, Jill je osamdesetih godina bila dijelom harema kontroverznog šeika i trgovca oružjem Adnana Khashoggija o čemu je napisala i knjigu. Sve tajne raskalašenog života u mladosti odlučila je otkriti gostujući u emisiji “60 Minutes”.

19 years old at The Hotel Del Coronado, by Robert Kittila. #thecurrencyoflove

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on

“Šeika sam upoznala u Cannesu na jednoj zabavi kada sam imala svega 21 godinu. Predstavio mi se tako što si je porezao ruku i svojom krvlju na mojoj ruci napisao ‘volim te’. Bila sam šokirana, ali mi je istovremeno to bilo duhovno i slatko”, priznaje Jill.

Khashoggi je tada već bio oženjen, ali je imao pravo na 12 žena ‘za zadovoljstvo’ pored zakonite supruge. Jill je tako ubrzo postala dio njegova harema. Živjela je u Saudijskoj Arabiji u njegovim luksuznim odajama i ondje čekala na red za seksualni odnos s trgovcem oružja.

Prije bilo kakve veze Khashoggi i Dodd potpisali su ugovor na pet godina, a ona se obvezala biti mu na raspolaganju 24 sata dnevno.

“Ipak, nikad se nisam smatrala prostitutkom”, kaže Jill.

Često su odlazili na glamurozne zabave s političarima i članovima kraljevskih obitelji, a nerijetko su na tim zabavama uživali u drogi.

“Povremeno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili ljubav, jeli, a naš osobni kuhar donosio bi hranu”, opisuje Jill i dodaje kako vjeruje da je bila zaljubljena u njega.

1980 Paris 🖤#freedomforgirls #thecurrencyoflove

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on

Bez obzira na to odlučila ga je napustiti sedam godina kasnije i svoj život u potpunosti zaokrenuti. Udala se, rodila troje djece i pokrenula popularni brend odjeće “Roxy” od kojeg i danas zarađuje.

Khashoggi je preminuo u lipnju ove godine samo nekoliko dana nakon što je Jill objavila knjigu o svom životu u haremu “Cijena ljubavi: Hrabro putovanje za pronalaženje ljubavi”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr