Oteli 6-mjesečnu bebu dok je majka bila u nesvijesti

Poljska policija već nekoliko dana traga za šestomjesečnom bebom, koja je oteta iz kolica nakon što je njezina majka tijekom šetnje nakratko izgubila svijest. Mala Magda je s roditeljima živjela u gradu Sosnowiec na jugu Poljske.

Otmica šestomjesečne Magde dogodila se u utorak navečer u središtu grada. Tijekom šetnje nesretna žena, koja se zove Katarzyna, izgubila je svijest, a kada je ubrzo došla k svijesti njenog djeteta više nije bilo u kolicima.

Žena je istražiteljima ispričala da je bebu u kolicima vozila prema zgradi u kojoj živi njena majka, koja ju je tu večer trebala pričuvati. Rekla je da je primijetila kako je je slijedi visok muškarac koji je na glavi imao kapuljaču.

Prema opisu koji dala, policija je izradila fotorobot koji je objavljen u poljskim medijima. Potraga za sada nije dala rezultata, pa će, zbog neuspjeha policije, za malom Magdom nastaviti tragati poseban tim. Priključio mu se i kontroverzni privatni detektiv Rutkowski, piše AFP.

On vjeruje da je Magda živa, a sumnja da ju je oteo neki par koji ne može imati djecu. Moguće je, zaključio je, i da su otmičari iz inozemstva došli u Sosnowiec.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr