Osam mjeseci neprestano imao erekciju, život mu postao pravi pakao

Malo je reći da se 44-godišnji Daniel Metzgar našao u poprilično nezahvalnoj situaciji koja je potrajala čak osam mjeseci. Naime, nakon jednog operacijskog zahvata na penisu neprestano je imao erekciju, pa mu se život pretvorio u pravi pakao.

Upravo zbog toga odlučio je tužiti liječnika Thomasa J. Desperita, koji mu je izvodio zahvat ugrađivanja tri implantanta u penis 2009. godine, nakon čega se život 44-godišnjeg vozača kamiona iz Newarka pretvorio u pravu noćnu moru. Idućih osam mjeseci hodao je s neprestanom erekcijom.

Neke najobičnije stvari, poput vožnje motora ili odlazak po novine, postale su za njega nemoguća misija. A zamislite tek obiteljska okupljanja ili plesanje u toj pozi!

“Najobičnije stvari postale su ogroman problem zbog neprestane erekcije”, rekao je njegov odvjetnik.

Ignorirao oteklinu četiri mjeseca

Kirurg koji mu je ugrađivao implantante tvrdi da nije kriv te da se ponekad u medicini mogu pojaviti neželjene posljedice za koje nitko nije odgovoran. Ustvrdio je i da je za nastalu situaciju djelomično kriv i sam pacijent jer je četiri mjeseca ignorirao oteklinu koja se pojavila na skrotumu.

S obzirom na razvoj situacije koja se iskomplicirala Metzgar je izvadio implantante, no sada se žali na to da mu je “penis duplo kraći i bez ikakvog osjećaja”.

Što će sud odlučiti o ovom bizarnom slučaju uskoro ćemo vidjeti.

Povratak na Net.hr