TUGA U BIH

OPORAVILA SE OD KORONE, A ONDA JU JE DOČEKAO NOVI ŠOK: Dok je bila u bolnici od virusa su joj preminula dva sina i suprug

Obitelj je zahvalna medicinskom osoblju i liječnicima, no istaknuli su kako ih nitko od nadležnih predstavnika lokalne vlasti nije kontaktirao

Nakon što je preboljela korona virus te su je otpustili iz bolnice na kućno liječenje, Emira Duraković iz Bugojnog u Bosni i Hercegovini, saznala je da su joj dvojica sinova preminula od pandemije, javlja N1.

“Taman sam se spremao reći joj. Prije nego što sam joj rekao, ona je mene pitala je li istina da i njih dvojica nisu izdržala”, ispričao je za N1 Džemal Duraković, jedan od petero sinova, te je dodao kako je njegova majka rekla da je to predosjećala.

Osim sinova, Emira je izgubila supruga Hajrudina koji je također preminuo od posljedica virusa.

Bolnica je bila prepuna

Obitelj je zahvalna medicinskom osoblju i liječnicima, no istaknuli su kako ih nitko od nadležnih predstavnika lokalne vlasti nije kontaktirao. Duraković je i sam bio jedan od pacijenata. Rekao je kako je bolnica bila puna te da medicinsko osoblje nije moglo sve stići.

“Posebno hvala mladom doktoru Deliću koji nas je liječio sa tri sestre i jednim medicinskim tehničarom. Oni su se borili sa nama kako su znali i mogli. Ujutro u 5 sati su nas znali probuditi da nam daju terapiju, jer nas je izuzetno mnogo bilo, i poslijepodne do 17 sati nikoga nema, jer ljudi imaju puno posla”, priča Duraković.

Žao mu je što mu nisu dopustili da vidi tijela oca i braće, iako je tada već prebolio koronu.

“Obdukciju nismo mogli izvršiti, pa nemamo ni osnova za neke tužbe kao što je ranije govorio brat Emir”, zaključio je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr