JE LI OVO MOGUĆE?

‘ONA JE ZVJEZDANO SJEME’: 22-godišnjakinja tvrdi da ima izvanzemaljski DNK i da može otputovati na Mars

Još kao dijete osjećala je da je drugačija, vodila je svakodnevne borbe s okolinom ali i s neobjašnjivim osjećajima koji su prožimali njezino tijelo i tokom misli koji nimalo nije nalikovao na razmišljanje djeteta – Ona je Starseed.

Susretala se s čudnim osjećajima, iskustvima, osjećala neobjašnjivu prisutnost nečeg fizičkog, a nevidljivog, nečeg što nikom nije mogla objasniti. Sve su to njezini roditelji pripisivali dječjoj mašti, sve dok nije ušla u tinejdžerske godine.

Ovo je priča o 22-godišnjoj Lei Kapiteli iz Melbourna koju je, jedne noći, kada je imala 13 godina, posjetila neka neobjašnjiva prisutnost koja joj je otvorila oči i objasnila joj tko je ona i odakle dolazi. Objasnio joj zbog čega je drugačija od svojih vršnjaka, zbog čega se ne može uklopiti u društvo i kako se našla na Zemlji.

Poslana na Zemlju

Kapiteli je u intervjuu za Daily Mail rekla da joj je ta ‘prisutnost’, s obzirom da nije imala fizički izgled, a koja ju je posjetila jedne noći, rekla da je ona hibrid vanzemaljca koji je poslan da živi na Zemlji.

‘Sve te slike koje sam viđala u glavi, svi ti svjetovi, priče, oblici, sve se to zapravo dogodilo. Godinama sam živjela u uvjerenju da su sve te slike plod moje mašte. Bio je to čudan susret, no nakon njega moj život je dobio smisao’, rekla je.

13-godišnja Kapiteli je odahnula, napokon je znala zbog čega je drugačija i više se time nije zamarala. Njezinoj je majci trebalo neko duže vrijeme da prihvati tvrdnje svoje kćeri koja je na Zemlju došla s nekog drugog svemirskog sustava.

Pojasnila je da su jajne stanice njezine majke bile nakratko otuđene iz njezina tijela te su u njih ubrizgani geni i DNK izvanzemaljaca.

Zvjezdano sjeme

Nakon te noći Mezreth, kako je kazala da se zove, posjećivao ju je redovito. Svaki put kad bi došao otkrio bi joj nešto novo o njoj i njezinoj prošlosti. Prilikom jednog susreta objasnio joj je kao je ona Sjeme zvijezda (Starseed).

‘Zvjezdano sjeme je netko tko ima miješano podrijetlo. To je osoba koja je čovjek i koja je rođena na Zemlji no koja nema ljudsko podrijetlo’, objasnila je Kapiteli.

Put kroz galaksije

Mezreth joj je otkrio kako Starseed osobe mogu putovati kroz svemir, kad god požele. I tako je Kapiteli, nakon puno vježbe i učenja savladala tehniku putovanja kroz galaksije.

‘U početku nisam imala kontrolu nad time gdje idem, no sada je imam sve više i više. Uz malo više koncentracije i meditacije, ako poželim, mogu otputovati na Mars’, rekla je djevojka.

Kaže kako ju je okolina prihvatila takvom kakva jest te da još uvijek uči što znači biti Sjeme zvijezda. Želja joj je naučiti što više te pomoći drugima koji su baš kao i ona, a koje okolina ne prihvaća.

Povratak na Net.hr