Play ponuda

ODGRIZLA TESTIS LJUBAVNIKU JER JE ODBIO SEKS U TROJE: / 'Bila je drogirana, skočila je gola na krevet i počela divljati...'

Image
Foto: Facebook

Kada je policija stigla pred stan nakon incidenta zatekla je ženu na ulici sa krvavim zubima i licem

8.12.2017.
14:15
Facebook
Play ponuda

Zaposlenici talijanskog restorana u Edinburghu Nunzia Del Viscio (43) i Marcello Palma (44) zajedno su pili u noćnom klubu, a zatim otišli u njegov stan s još dvoje prijatelja. No zatim je Del Viscio, koja je u međuvremenu konzumirala koktel pića i droga, zubima otkinula Palmin testis nakon što je on odbio njene zahtjeve za seksom u troje, piše Daily Mail. Kada je policija stigla pred Palmin stan nakon incidenta koji se dogodio u svibnju prošle godine zatekli su Del Viscio vani na ulici sa krvavim zubima i licem.

Ozljede oko očiju

Imala je ozlijede oko očiju o modricu na licu te je rekla policajcima: "Udario me je i zgrabio svoja jaja". Policija je dodala kako je Palma bio "dosta dezorijentiran", dok mu je spavaća soba bila u neredu, s lokvicama krvi na podu. Osobe koje su sudjelovale u incidentu bile su talijanski državljani koji su radili u edinburškim restoranima te se nakon posla nalazili u noćnom klubu. Palma je rekao sudu kako su se kasnije on i Del Viscio posvađali, dodavši: "Povukla je glavu unatrag i moj je testis ispao."

Palma je dodao kako su se on i Del Viscio vratili u njegov stan s prijateljima Massimom Torriceom i Luisom Bragagliom kako bi "imali spolne odnose". Palma je bio u seksualnoj vezi s Del Viscio, ali kada su došli u njegov dom, on i Bragaglia otišli su u jednu sobu a Del Viscio i Torrice u drugu.

Gurnuo prst u oko

Rekao je kako je oko 4 ujutro Del Vicio skočila gola na njegov krevet te da je htjela seks u troje jer "njegov prijatelj nije dobar u krevetu". "Uzeo sam njenu odjeću i bacio je na nju. Međusobno smo se vrijeđali a ona me je zatim napala i odgrizla lijevi testis", rekao je Palma. "Dva tri puta sam ju udario i gurnuo prst u oko kako bi ju odgurnuo." Rekao je kako je pokušao zaustaviti krvarenje ručnikom te da je zatim odveden u bolnicu gdje mu je testis vraćen u skrotum te je dobio 15 šavova.

Del Viscio je tvrdila da je to učinila u samoobrani ali je proglašena krivom za fizički napad te su joj na šest mjeseci zabranjeni noćni izlasci te joj je naređeno da žrtvi plati 500 funti (4.300 kuna) odštete.

Play ponuda
Play ponuda