SRBIJA ZAVIJENA U CRNO

NEUTJEŠNA OBITELJ TRAGIČNO POGINULE REPREZENTATIVKE: ‘Njena i glava moje djevojčice su bile jedna pored druge, smrskane’

U teškoj prometnoj nesreći do koje je došlo u općini Kovačica u nedjelju su smrtno stradale tri osobe od kojih 16-godišnja Milica Beslać, srbijanska državna reprezentativka u fitnesu i njena 37-godišnja majka Tanja, dok je ocu i suprugu 42-godišnjem Jovi, koji je vozio automobil, slomljeno rame. U nesreći je poginula i 48-godišnja srpska reprezentativka u bodybuildingu Branislava Jovanović.

Članovi obitelji i prijatelji obitelji Beslać okupili su se u bačkom gradu Apantinu gdje je obiteljski dom Beslaćevih.

‘Nije to sudbina, da je sudbina mene bi odnijela. Što sam Bogu skrivio da mi uzme najmilije? Što nije mene, ja sam se naživio’, kroz suze je zapomagao nesretni otac i suprug Jovo ljubeći sliku kćerke i supruge koja je stajala uz sveću na stolu.

STRAŠNA TRAGEDIJA ZAVILA SRBIJU U CRNO: Reprezentativke poginule na povratku sa SP-a, mlađa je imala svega 16 godina

Neizmjerna tuga

Za B92 ispričao je što se dogodilo jučer predvečer.

‘Supruga i kćerka su na licu mjesta ostale mrtve, dok je gospođa Branislava davala znake života. Međutim, znalo se da neće preživeti jer joj je glava bila smrskana. Njena i glava moje djevojčice su bile jedna pored druge, smrskane’, rekao je Jovo.

Prijatelji obitelji Beslać ne mogu naći riječi kojima bi izrazili tugu koju osjećaju.

‘Nema reči kojima bih utješila obitelj s kojom smo sve slave zajedno obilježavali, svaku Novu godinu dočekivali. Što će Jovo sa sinom Nenadom, kako će sami, kakva se to zla kob nadvila nad našim prijateljima?’, pita se jedna od bliskih prijateljica obitelji Beslać.

Zbog obdukcije, pokop Milice Beslać i njezine majke Tanje bit će održan u srijedu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr