DUHOVI PROŠLOSTI

NOVI SKANDAL TRESE AMERIKU: ‘Organizirao divlje zabave s maloljetnicama i hrpom kokaina’

Republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump opet se našao pod paljbom ozbiljnih optužbi koje će dodatno uzdrmati njegovu kampanju.

Prema pisanju Daily Beasta, Trump je u hotelu Plaza, čiji je bio vlasnik od 1988. do 1995. godine, redovito organizirao razuzdane seks-partije s maloljetnim manekenkama, ponekad starim i svega 15 godina. Na tim se orgijama, navodi američki medij, uživalo u neograničenim količinama kokaina i skupocjenog alkohola.

NAJVEĆI SEKS-SKANDALI U VISOKOJ POLITICI: ‘Povest ću te na skrovito mjesto…’

Jednu stvar nikad nije dopuštao

Trump, tada u braku s drugom ženom Marlom Maples, nikad nije osobno uzimao kokain, ali je zato stupao u seksualne odnose s više djevojaka.

“Dok su drugi šmrkali kokain i pili, Trump se ševio kao lud”, rekao je za Daily Beast neimenovani fotograf iz New Yorka, koji je i sam svojevremeno prisustvovao divljim zabavama.

Trump je neprestano odlazio “od sobe do sobe” i spavao sa mladim djevojkama. Ono što superbogati mogul nikad nije dopuštao bilo je pušenje cigareta, kazao je fotograf.

TRUMPOVA SMIJEŠNA GLUMAČKA KARIJERA: Bio arogantan i na setovima, imao bizarne zahtjeve i nabacivao se djevojkama

US-MARLA MAPLES,DONALD TRUMP

Obećavali im blistave karijere

“Ulazio je i izlazio. Pod rukom bi vodio nekoliko djevojaka. Vidio sam ga. Ševio je kao lud. Trump je bio u srcu svega. Volio je pozornost, a u privatnosti je bio “jeb*** zvijer”, dodao je.

Također, kako tvrdi, Trump je apartmane u Plazi okupirao danima. Mlade manekenke je upoznavao sa svojim starijim prijateljima i poslovnim partnerima, a oni su im zauzvrat obećavali blistave karijere.

PROCURILE GOLE FOTOGRAFIJE: Melania Trump ne mari: ‘Pa što? Ponosim se njima’

Andy Lucchesi, muški model koji je sudjelovao u organizaciji razuzdanih tuluma, tvrdi da su mnoge djevojke bile maloljetne. “Iako su imale svega 14 godina, izgledale su kao da im je 24. Osobno nikad nisam pitao koliko su stare, samo sam sudjelovao u organizaciji, ali znam što su drugi pričali”, rekao je.

Posljednje optužbe na Trumpov račun dolaze u jeku predsjedničke kampanje u kojoj je republikanca već najmanje 12 žena optužilo za seksualno napastovanje.

Povratak na Net.hr