Novi skandal: Britanski par snimljen dok se seksao na prepunoj plaži

Par koji je snimljen dok se seksao pred mladim obiteljima na plaži u Magalufu, potakao je daljnje zgražanje ponašanjem Britanaca na Mallorca.

Fotografije para objavljene su u Sunu i na njima se vidi kako se britanski par seksa u moru usred bijelog dana, dok obitelji s djecom plivaju iza njih, prenosi Mirror.

Ovo je samo posljednji u nizu incidenata koji stižu s ovog španjolskog otoka, od kojih je najpoznatiji onaj kada je kamera uhvatila suludu barsku zabavu u kojem je žena oralno zadovoljavala 24 muškarca.

Sun javlja kako se pijani par susreo u baru, prije nego li su uhvaćeni u ljubavnom klinču na zidu usred popodneva. Tada su se ipak odlučili prebaciti u more, gdje su sa svojom seksualnom odisejom nastavili idućih 40 minuta, dok su neki kupači sa zgražanjem izlazili iz mora.

No bilo je i onih koji su navijali i oduševljeno čestitali pohotnom paru.

Mnogi smatraju kako su Britanci posljednjim incidentima dotaknuli samo dno u svojim neobuzdanim zabavama.

Gradonačelnik Magalufa najavljuje nove zakone kojima će pokušati vratiti ugled ljetovalištu, no čini se kako je već prekasno. Jer uz već gore pobrojane incidente u međuvremenu se pojavio još jedan skandalozan video u kojem se nepoznati par također seksa na ulicama Magalufa usred dana. Par je uhvaćen u ljubavnom zanosu dok su se seksali između dva parkirana auta dok ih je netko snimao kroz prozor. Iako nitko nije siguran koje su zapravo nacionalnosti, u naslovu videa stoji ‘Britanski turisti’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr