NAPALI GA MLADIĆI IZ SRBIJE

NOVI DETALJI O UBOJSTVU STUDENTA NA ZAKINTOSU: Hostesa otkrila: ‘Slikala sam se s njim, a onda su ga napali… Ležao je bez svijesti, dok mu je krv tekla iz očiju’

Prema pisanju grčkih medija, hostesa kluba na Zakintosu u kojem je počela masovna tučnjava, od čijih je posljedica na kraju preminuo američki turist Bakari Henderson, najvjerojatnije je bila uzrok početka svađe. Djevojka, inače srpskog podrijetla, kazala je kako se u središtu incidenta našla ni kriva ni dužna.

Djevojka koja je u klubu na Zakintosu radila kao hostesa i koja je kobne večeri imala slobodni dan, došla je u klub s društvom kad su joj za stol prišli mladići iz Srbije te je upitali “zašto se pored toliko Srba u klubu ona fotografira s crncem”, a tada je navodno počeo pakao.

Jedan od mladića iz Srbije je udario Bakarija, nakon čega mu je ovaj razbio bocu u glavu, piše srpski Telegraf.

PRETUKLI GA NA SMRT: Šestorica Srba završila u grčkom zatvoru zbog ubojstva mladog Amerikanca

Progovorio i izbacivač kluba

“Otišla sam s troje Amerikanaca. Poslije pet minuta sam se vratila i vidjela kako na ulici leži Bakari, bez svijesti i kako mu teče krv iz očiju. Jedan od Amerikanaca je bio pored njega i pokušavao mu je pomoći”, izjavila je neimenovana djevojka za grčke medije.

Ranije je pak, grčki list ProtoTema objavio  izjavu srpskog izbacivača, koji je “prekinuo šutnju i ispričao što se dogodilo, a njegova izjava se poklapa s navodima srpske hostese.

AMERIČKOG STUDENTA UBILI U 20 SEKUNDI: Objavljena snimka brutalnog zločina zbog kojeg su u Grčkoj uhićena šestorica Srba

Nemilosrdno ga tukli po cijelom tijelu

“Te večeri je bila gužva u klubu. Hostesa, koja je bila srpskog porijekla imala je slobodan dan, ali je došla u klub gdje se družila s Amerikancima među kojima je bila i žrtva. Pričala je s njima, šalila se i dobro zabavljala. U klubu je u tom trenutku bilo i puno Srba, od kojih je jedan prišao djevojci i rekao: “Zašto se družiš s Amerikancima”, prijetećim tonom. Amerikanac je potom verbalno odreagirao a Srbin mu je zadao udarac u lice.

“Amerikanac je potom uzeo bocu i udario Srbina u glavu. Djevojka ih je počela razdvajati, a žrtva je greškom udarila djevojku laktom te je ona počela krvariti. Počele su letjeti pepeljare, a Amerikanac je izašao iz kluba  i počeo bježati. Za njim su onda krenuli mladići iz Srbije, barmen iz kluba i ja”, rekao je izbacivač.

“Sjećam se da sam ga udario šakom u lice i dva-tri puta po tijelu, ali ne po glavi. Kad sam ja otišao,  Srbi su ga nemilosrdno nastavili tući po cijeloj glavi i tijelu”, dodao je izbacivač.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr