NOVE OPTUŽBE

TRUMPOV NOVI SEKS-SKANDAL TRESE SAD: ‘Uhvatio me i počeo ljubiti, bio je agresivan, a onda je ruku stavio na moje grudi’

Nakon što je krajem prošlog tjedna u javnost dospio video u kojem se kandidat za predsjednika SAD-a Donald Trump hvali kako zbog svoje slave može imati ženu koju poželi i nekoliko ozbiljnih optužbi o neprimjerenom ponašanju Trumpa, u javnost su izašle još dvije žene koje tvrde kako ih je Trump zlostavljao.

NOVE ŠOKANTNE OPTUŽBE: ‘Trump me uhvatio za grudi i stražnjicu. Bio je poput hobotnice, njegove su ruke bile posvuda!

Sudionica showa ‘Pripravnik’

Sudionica američkog showa ‘Pripravnik’ (The Apprentice) javno je kazala kako se američki predsjednički kandidat, Donald Trump, neprimjereno ponašao te ga optužila za seksualno zlostavljanje.

Summer Zervos, bivša natjecateljica u showu Pripravnik kazala je kako ju je Trump poljubio u usta kada je 2007. stigla u njegov ured radi dogovora oko projekta. Dodala je i kako su ‘njegove ruke bile posvuda po njenom tijelu’.

‘Bio je agresivan’

Tijekom kasnijih susreta u Los Angelesu, kazala je Zervos, Trump se u nekoliko navrata ponašao neprimjereno. Jednom ju je prilikom počeo ljubiti u usta i privukao k sebi.

‘Uhvatio me za rame i počeo ljubiti, bio je iznimno agresivan, a onda je ruku stavio na moje grudi’, rekla je Zervos.

US-VOTE-TRUMP-SEX-POLITICS

Još optužbi

Istog je dana još jedna žena izašla u javnost s optužbama na račun republikanskog kandidata. Kristin Anderson kazala je u intervjuu za Washington Post kako je Trump stavio ruku na njezinu suknju te joj pipao donje rublje. Dodala je kako se to dogodilo u jednom klubu u New Yorku 1990-ih.

IZ ZLA NA GORE: Iskopana snimka u kojoj Trump komentira grudi i guzu vlastite kćeri

Rekla je kako je maknula njegovu ruku, ustala iz separea u kojem je sjedila i dobro pogledala muškarca koji joj je to učinio. Kada je shvatila da je riječ o Donaldu Trumpu ostala je u šoku.

‘Odmah sam ga prepoznala, ta kosa i te obrve, ta nitko nema takve obrve, samo on’, rekla je.

U intervjuu je kazala kako je tada bila u svojim 20-im godinama te je imala želju postati model, a kako bi zaradila za stanarinu radila je u noćnim klubovima kao hostesa. Dodala je kako je Trump već tada bio poznat javnosti i da je bio često viđen gost u klubovima po New Yorku.

‘Ovo je smiješno’

Nakon izrečenih optužbi oglasio se ured Donalda Trumpa s priopćenjem kako ‘gospodin Trump odbacuje ove lažne optužbe koje imaju za cilj stjecanje publiciteta’.

‘Ovo je smiješno’, stoji u priopćenju ureda glasnogovornika Donalda Trumpa.

Gloria Allred Holds New Conference With New Accuser v. Donald Trump

Proteklog su tjedna za The New York Times svjedočile dvije žene. Jedna od žena, Jessica Leeds, ispričala je kako ju je Trump uhvatio za grudi i pokušao staviti ruku pod suknju tijekom leta za New York 1980. godine, dok je druga žena, Rachel Crooks, opisala kako ju je Trump 2005. poljubio u usta kod dizala u Trump Toweru na Manhattanu, gdje je radila kao recepcionarka u tvrtki za nekretnine. Istog su se dana još tri žene oglasile o drugim medijima navodeći iste optužbe.

Povratak na Net.hr