TRAGEDIJU OSTAVIO IZA SEBE

NOVA LJUBAV NAJBOGATIJEG HRVATA U BiH: Lani si je pucao u glavu, a sada je zaljubljen: ‘Zaručili smo se…’

Vlasnik trgovačkog lanca Fis i jedan od najuspješnijih biznismena u BiH, Pero Gudelj, prošlog se četvrtka zaručio za Ružu Marković. Gudelj je 2015. digao ruku na sebe nakon što je doznao da ga supruga vara. Pero i njegova nova odabranica za Avaz su otkrili kako se rodila velika ljubav.

PERO GUDELJ OTVORIO DUŠU: Sjećam se svega u detalj, kad sam i kako sebi pritisnuo pištolj u potiljak

Prvi su se put susreli u lipnju prošle godine, kad je Ruža, koja živi u Njemačkoj, stigla kod strine u Zenicu na odmor.

‘Bilo je polaganje cvijeća na Ovnaku, a na strinin nagovor pristala sam da idem. Tamo se nalazio i Pero. Dok su trajale ceremonija i misa, primijetila sam da me on često gleda, a nisam ni ja ostala imuna, uzvraćala sam pogled’, počela je Ruža.

Kemija u samom startu

Priznala je da ju je tog dana najviše oduševio njegov osmijeh te da tada uopće nije znala da se radi o veoma uspješnom poslovnom čovjeku.

‘Kada je svećenik kazao da pružimo mir jedni drugima, Pero je prošao pored svih, pružio mi ruku i kazao: ‘Mir s vama, ja sam Pero’, ispričala je.

Kako bi se dokopao broja njezinog mobitela, kazao joj je kako ima poduzeće te kako mu je potreban netko tko poznaje engleski jezik. Ona mu je tad odbila dati broj, iako ju je strina cijelo vrijeme nagovarala da pristane na to.

‘Strina je znala da sam dobra prilika, a i ja sam bio uporan, nisam htio odustati’, dodao je Gudelj.

Nakon kraćeg nagovora Ruža je pristala dati mu broj, a džentlmen Pero nestao je s mise i nekoliko sati kasnije pozvao je na večeru.

‘Zamolio sam je da izađemo, kako bismo se bolje upoznali. Iste večeri našli smo se u jednom zeničkom restoranu i dugo smo razgovarali’, kojeg je oduševilo što Ružu ni u jednom trenutku nije interesiralo što on sve posjeduje. Oboje kažu da su im se duše srele.

‘Kada sam joj rekao da mi je najdraža pjesma ‘Jutros mi je ruža procvjetala’, tu je ‘zagrizla’ i tu smo se pronašli. Oduvijek je, kako mi je rekla, željela imati muža harmonikaša, jer je i njena cijela porodica muzikalna’, ispričao je Gudelj.

Ruža se tada morala vratiti u Njemačku, a oni su ostali u kontaktu, nestrpljivo iščekujući ponovni susret.

Brzo su shvatili da su srodne duše

S vremenom su shvatili da su savršeni jedno za drugo, pa je Ruža ovog ljeta s obitelji stigla u Vitez, gdje su većinu vremena proveli na Perinom imanju na Vlašiću.

‘Bilo nam je prelijepo. Upoznao sam njenu obitelj, oni mene i sve je bilo zaista odlično, rekao je Gudelj, kojem je drago da ima veliku podršku svoje djece.

‘Djeca su bila tolerantna, nagovarala su me da se oženim njome. Iskren da budem, čas mi se ženilo, čas nije. Ipak, godine prolaze, nisam htio više biti sam i donio sam odluku’, otkrio je.

Organizirao je večeru u svom restoranu te pozvao najbližu obitelj i poslovne partnere. Ružu je dočekao na aerodromu u Sarajevu, ne rekavši joj što planira tog dana.

‘Vremena nisu za svadbu, nezgodno je sve to napraviti, tako da sam okupio najbližu familiju i prijatelje. Pjevali smo i svirali, a potom sam izvadio prsten da je zaručim’, ispričao je Pero.

Ruža je ostala pozitivno šokirana.

Biznismen romantične duše

‘Pero je zaista romantična duša, nemoguće je to opisati. Simpatičan je bio i trenutak zaruka, izvadio je kutiju u obliku srca u kojoj su se nalazila tri prstena. Plašio se da će kupiti neki koji se meni ne dopada, pa je uzeo tri i pustio meni da izaberem najljepši’, ispričala je.

Slavlje je trajalo cijelu noć, a Gudelj harmoniku nije ni taknuo.

‘Nisam htio svirati. Na svojoj prvoj svadbi svirao sam harmoniku i razveo sam se, tako da ovaj put harmoniku nisam htio ni dotaknuti’, kazao je.

Zajednički život planiraju u njegovoj kući u Vitezu. Uskoro će se otisnuti i na neko putovanje, a zaruke planiraju okruniti brakom.

Sa bivšom suprugom i dalje odlično funkcionira na poslovnom planu.

‘Moja bivša supruga i ja vlasnici smo FIS-a. To funkcionira, surađujemo odlično kao vlasnici, pogotovo kada su u pitanju bitne strateške odluke, donosimo ih zajednički’, ispričao je Gudelj.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr