UHIĆENA 51-GODIŠNJAKINJA

NITKO SE NIJE NADAO OVAKVOM ISHODU: Policija pronašla djevojku koju je netko ukrao iz rodilišta prije 18 godina

Djevojčica ukradena kao novorođenče iz bolnice na Floridi pronađena je živa nakon čak 18 godina, priopćila je policija u Južnoj Karolini, javlja BBC.

Kamiyah Mobley, oteta u srpnju 1998. pronađena je 18 godina kasnije nakon što je policija dobila dojavu.

Uhićena žena za koju je oteta djevojka mislila da joj je majka

Vlasti u američkoj saveznoj državi Južna Karolina uhitile su 51-godišnju Gloriu Williams zbog povezanosti sa slučajem otmice bebe prije 18 godina.

Oteta Mobley sve je ove godine živjela pod drugim imenom, a vjerovala je da joj je uhićena Williams majka. Biološka je obitelj obaviještena o tome da im je kći pronađena. Roditelji i baka su jako uzbuđeni i preplavljuju ih emocije, rekao je šerif.

Na djevojci je odluka o kontaktu s pravom obitelji

Šerif iz Jacksonvillea rekao je da su DNK testovi potvrdili identitet otete djevojčice. Policija je potvrdila da je sada 18-godišnja djevojka dobra zdravlja.

Dodali su i da su od otmice do sada dobili čak 2.500 dojava o tom slučaju, no samo je jedna, ona koja je stigla prošle godine, bila ona prava i riješila je slučaj.

Beba je bila stara tek osam sati kad ju je otela žena koja se pretvarala da je liječnica u bolnici.

Iako je biološka obitelj obaviještena o tome da im je kći pronađena, šerif iz Jacksonvillea je rekao da je na djevojci odluka hoće li s obitelji stupiti u kontakt ili ne. Žrtva je, naposljetku, sada već odrasla osoba. Policija poziva sve na poštovanje privatnosti ove djevojke koju je cijela situacija šokirala.

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr