NADŽIVIO VEĆINU DJECE

‘NISAM UMRO, VRLO SAM ŽIV’: Javio se čovjek koji ima 97 žena i još mu nije dosta!

On ima 97 žena i ne planira se prestati ženiti. To je, kaže, njegovo nebesko poslanje, a oni koji šire lažne vijesti o njegovoj smrti su, dodaje, samo zavidni.

Najpoznatiji nigerijski poligamist Mohammed Bello Abubakar opovrgnuo je nagađanja o svojoj smrti i poručio kako je ‘vrlo živ’ te da još i dalje planira ženiti.

Ovaj kontoverzni 92-godišnji klerik tvrdi kako je poligamija njegovo nebesko poslanje. ‘Ovo što radim je božanski. To je moj zadatak i nastavit ću ga ispunjavati do kraja’, rekao je Abubakar za nigerijske novine Vanguard. Trenutno ima 97 žena, a većinu od svoje 185 djece je nadživio, a lokalne islamske vlasti su ga optužile da vodi kult.

SAD BI I ONI SVOJE: Muslimani zahtijevaju poligamiju nakon što je Italija odobrila istospolnu zajednicu

Abubakar se ženio 107 puta, a 10 puta se razveo. Svjetsku slavu doživio je 2008. godine kad je medijima objašnjavao situaciju sa svojih tadašnjih 86 žena. ‘Bog me tražio da ovo radim’, rekao je ovaj poligamist.

Nije se htio razvesti od 82 žene

Prema tamošnjim šerijatskim zakonima, muškarac istovremeno može imati četiri žene, stoga mu je sud 2008. godine naložio da se razvede od 82 žene, ne bi li ostao na četiri. On je to odbio.

Ovo nije prvi put da su se pojavile spekulacije o njegovoj smrti. Prvi put se tthinkso dogodilo 212. godine nakon čega je također dao velik intervju rekavši kako glasine o njegovoj smrti šire oni koji zavide što je bog upravo njemu dao ovakvo božansko poslanje te je tada najavio kako će se nastaviti ženiti do smrti.

‘Da je do mene, imao bih možda dvije žene, ali ovo što radim je od boga. Oni koji me kritiziraju zbog broja žena moraju prestati jer je to rat protiv boga, njihovog stvoritelja’, rekao je Abubakar.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr