Summit Brdo Brijuni

NIKOLIĆ O SUSRETU S GRABAR KITAROVIĆ: “One koji ne poznaju srpske običaje ljubim triput”

“Sada je i ona upoznala srpski običaj, kao što je prethodno imao priliku i bivši predsjednik Ivo Josipović. Volim one koji ne poznaju naše običaje poljubiti tri puta i ne vidim u tome ništa loše”, komentirao je Nikolić pozdravljanje s Grabar Kitarović tijekom summita Brdo Brijuni.

Dok su u srijedu predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i slovenski predsjednik Borut Pahor na Pantovčaku dočekivali sudionike summita Brdo-Brijuni, kamere su zabilježile jedan zanimljiv trenutak.

Nikolić je Grabar Kitarović, nakon što mu je pružila ruku, najprije poljubio u oba obraza, a zatim i treći put, iako se ona pokušala izmaknuti. Taj treći poljubac, čini se, nije nimalo slučajan.

Upitan je li se hrvatska predsjednica naljutila zbog toga što poljubio tri puta, Nikolić je rekao da je to njegov običaj.

“Sada je i ona upoznala srpski običaj, kao što je prethodno imao priliku i bivši predsjednik Ivo Josipović. Volim one koji ne poznaju naše običaje poljubiti tri puta i ne vidim u tome ništa loše”, kazao je Nikolić, a prenosi B92.

U Zagreb opet dolazi na proljeće?

Predsjednik Srbije izjavio je da će u bilateralni posjet Hrvatskoj vjerojatno doći na proljeće.

“Računam da bi to mogla biti veljača ili ožujak, ako ne bude prijevremenih izbora, što mislim da nije dobro za Hrvatsku”, rekao je Nikolić novinarima po završetku summita Brdo-Brijuni.

Na pitanje je li ga je hrvatska predsjednica pozvala u posjet Zagrebu, Nikolić je rekao da se u utorak navečer nakratko sastao s njom i da mu je rekla da će za Božić ići na Kosovo posjetiti hrvatske vojnike.

“Rekla je i da bi me odmah pozvala, ali da čeka da se formira hrvatska vlada”, kazao je Nikolić.

NIKOLIĆ KOLINDU POLJUBIO TRI PUTA: Pogledajte kako je predsjednica reagirala

SUMMIT BRDO-BRIJUNI: Joe Biden se susreo s Milanovićem i Pahorom

NIKOLIĆ: “S pravom ću reći da je Srbija primjer dobrog susjeda”

Povratak na Net.hr