Nije primjetila da joj je sin mrtav dok nije osjetila smrad raspadajućeg tijela

Majka čiji je 8-godišnji sin umro pod nerazjašnjenim okolnostima ustvrdila je kako nije znala da je mrtav dok nije osjetila smrad raspadajućeg tijela.

Majka 8-godišnjaka koji je živio u istoj kući u Harrisburgu u Pensilvaniji izjavila je za lokalnu televizijsku postaju kako je o djetetu brinuo isključivo njen suprug, a ona nije ni znala da je mrtav dok tijelo nije počelo smrdjeti.

Kimberly Tutko požalila se kako je se prikazuje kao lošu majku zbog toga što nije shvatila da joj je dijete mrtvo. Za 8-godišnjaka koji je bio mentalno hendikepiran i autističan navodno se brinuo isključivo njegov otac, a dijete je živjelo na trećem katu obiteljske kuće.

Otac Jarrod Tutko čekao je nekoliko dana dok nije obavijestio suprugu da im je sin preminuo. Policija je prošloga petka odnijela tijelo. U subotu je otac optužen za ugrožavanje života djeteta i skrnavljenje mrtvog tijela. Još nije jasno od čega je dijete umrlo te se čekaju rezultati autopsije.

Petero druge djece iste obitelji privremeno su oduzeta roditeljima.

Majka preminulog dječaka ispričala je na televiziji kako je njenog sina bilo teško kontrolirati, kako je uništavao tepihe i mazao zidove izmetom te odbijao nositi pelene. Također je izjavila kako ju je suprug tukao.

Povratak na Net.hr