NEZAMISLIV HOROR U BEČU

ŽENA NAZVALA POLICIJU: ‘Upravo sam u stanu ubila svoje troje djece…’; Curice su imale 3 i 9 godina, a dječačić tek 8 mjeseci

Djevojčica u dobi od tri godine i osmomjesečni dječak bili su mrtvi, a najstarija, devetogodišnja djevojčica još je davala znakove živote pa je prebačena u bolnicu, ali je liječnici nisu uspjeli spasiti

Austrijska policija istražuje smrt dvije djevojčice i dječaka u Beču čija je majka uhićena u subotu nakon što je nazvala policiju i rekla da je ubila svoju djecu. Žena u dobi od 31 godine nazvala je policiju rano juros i rekla da je ubila svoju djecu te da želi počiniti samoubojstvo, priopćila je bečka policija.

Policija je došla u stan u četvrti Donaustadt gdje je uhitila ženu, koja si je sama nanijela ozljede, i pronašla tijela djece.

Zgrada u kojoj su pronađena tijela djece
Foto: Profimedia

Djevojčica u dobi od tri godine i osmomjesečni dječak bili su mrtvi, a najstarija, devetogodišnja djevojčica još je davala znakove živote pa je prebačena u bolnicu, ali je liječnici nisu uspjeli spasiti.

Mrtvozornik je rekao da su djeca vjerojatno umrla od gušenja, izjavio je glasnogovornik.

Motiv ubojstva zasad nije poznat.

Netko je zapalio svijeću ispred zgrade
Foto: Profimedia

Majka i otac djece ozlijedili su jedno drugo tijekom nasilne svađe prije nekoliko tjedana. Nakon tog incidenta vlasti su naredile ocu da se privremeno iseli iz stana, navodi policija. Međutim, glasnogovornik je istaknuo da ta svađa nije nužno povezana s ubojstvom djece.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr