Nevjerojatna obrana silovatelja na sudu: 'Tko joj je kriv sto se pokusala obraniti'

Jedan od osudenih muskaraca koji su 2012. u autobusu u New Delhiju silovali i ubili 23-godisnju zenu, u televizijskom dokumentarcu rekao je kako nesretna zena ne bi bila mrtva ‘da se nije pokusala obtraniti”.

”Umjesto toga, trebala je sutjeti”, izjavio je Mukesh Singh, koji je vozio autobus kada je zena napadnuta.

”Onda bi je je samo izbacili, nakon sto su ‘zavrsili’ s njom”, smatra vozac autobusa.

Inace, Singh i trojica ostalih napadaca osudeni su na smrtne kazne, a trenutno su u iscekivanju hoce li sud prihvatiti njihovu zalbu na najtezu kaznu.

‘Neka se bavi kucanskim poslovima’

”Zena je odgovornija od muskarca za silovanje”, kaze Singh u dokumentarcu. ”Lijepo odgojena djevojka nema sto traziti na ulici iza 21 sat. Neka se bavi kucanskim poslovima, a ne da u pogresnoj odjeci nocu obilazi barove i diskoteke”, misljenja je Singh.

Podsjetimo, nesretna 23-godisnjakinja vracala se iz kina kuci s prijateljicom. Napadaci su njenu prijateljicu prebili, a nju naizmjenicno silovali i to sipkom, sto je ostavilo ozbiljne povrede od kojih je zena na kraju i preminula.

‘Mudri’ Singh smatra i kako bi smrtna kazna samo pogorsala stvari.

”Mi smo je samo htjeli nauciti da nema vani sto raditi kad padne mrak. Ako nas osude na smrt, zenama ce biti samo gore. Kada budu silovane, nitko ih nece nakon toga ostaviti na miru poput nas, vec ce ih jednostavno ubiti”, zakljucuje odvratni silovatelj koji i dalje ne vidi sto je sporno u gnjusnom cinu koji su pocinili on i trojica ‘junacina’.

Povratak na Net.hr