LJUBAV NEMA GRANICE

ZVIJEZDA NA OSCARIMA: Milijarder klonirao voljenog psa kojeg su obožavali holivudski glumci!

Medijski mogul Barry Diller i njegova supruga Diane von Fürstenberg klonirali su voljenu Shannon, Jack Russell terijerku.

Shannon je klonirana u dva ljupka šteneta koji već uživaju u društvu milijarderove supruge. Ne zna se kad je točno Shannonin DNK kloniran, javlja Daily Mail.

No one told me yesterday was Dog day ! My name is Shannon, I am 15 and kicking !

A post shared by DVF (@dvf) on

Popela se na krov i provocirala hollywoodsku kremu

Dva šteneta vrlo su slična trećem članu obitelji Diller, Shannon, koja je vrlo popularna među hollywoodskim zvijezdama. Terijerka nije propuštala partyje prije dodjele Oscara. Priče o nestašnoj Shannon prenoslili su i brojni mediji. Tako je jednom zabilježeno da je na zabavi prije dodjele Oscara omela piknik svojih vlasnika popevši se na krov hacijende ukrašene u španjolskom stilu.

Trčala je tada tik uz rub krova izazvavši pritom brigu i paniku među poznatim zvijezdama, gostima piknika poput Shirley MacLaine, Joan CollinsDiane Ross.

Konačno ju je Diller uspio namamiti da siđe s krova.

Meet DEENA… She is an exceptional dog ! Love Diane

A post shared by DVF (@dvf) on

Kloniranje pasa košta 100.000 dolara

Kada nije tumarala ulicama Los Angelesa, simpatična Shannon spavala je u ekstravagantnoj psećoj kućici u neoklasičnom stilu.

Kloniranje psa košta oko 100.000 američkih dolara (oko 700.000 kuna). Kloniranje pasa radi tvrtka iz Koreje koja ugrađuje DNK psa u jajašce. Glasnogovornik Dillerovih potvrdio je da je Shannon klonirana no nisu dali druge informacije. Ne zna se je li ‘orginalna’ Shannon živa.

Evita going for a drive ! Happy Saturday everyone ! Love Diane

A post shared by DVF (@dvf) on

Evita and her mother Shannon ! Love Diane @tassilovon @talitavon @im_a_koala

A post shared by DVF (@dvf) on

Povratak na Net.hr