PUTIN SVE PORIČE

NE JENJAVA SKANDAL OKO RUSKOG UPLITANJA U AMERIČKE IZBORE: Direktor CIA-e ne odustaje od optuživanja Rusa, Trumpove izjave razbjesnile Demokrate

Direktor CIA-e Mike Pompeo je ponovio danas optužbe o ruskom uplitanju u američku izbornu kampanju, iako ih je ruski predjenik Vladimir Putin zanijekao kako je prenio predsjednik Donald Trump.

“Direktor kao i do sada ostaje pri izviješću iz siječnja 2017. obavještajnih službi o ruskim uplitanjima u američke predsjedničke izbore”, navodi CIA u priopćenju koje je prenio kanal CNN nekoliko sati nakon izjava američkog predsjednika koji, čini se daje za pravo ruskom kolegi.

“Zaključci obavještajanih službi u pogledu uplitanja Rusije se nisu promijenili” dodaje se u priopćenju koje je objavio taj kanal.

TRUMP OTKRIO DA SU PUTINA UVRIJEDILE AMERIČKE OPTUŽBE: ‘Rekao mi je da se nije miješao u naše izbore’

Donald Trump je danas istaknuo Putinovo poricanje tih optužbi nakon što ga je susreo u Vijetnamu. “Rekao mi je da se apsolutno nije miješao u naše izbore”, objasnio je američki predsjednik nakon kratkog susreta s ruskim kolegom u Danangu, u Vijetnamu, na marginama regionalnog foruma. Te optužbe o uplitanju su apsurdne, tvrdio je ruski predsjednik na konferenciji za novinare.

TRUMP I PUTIN IPAK SU SE USPJELI OKO NEČEGA DOGOVORITI: Objavili su zajedničku izjavu. Evo što u njoj kažu

Trumpove izjave su razbijesnile nekoliko demokratskih zastupnika, posebice Adam Schiffa. “Predsjednik zna da su Rusi intervenirali, posebice hakiranjem računa elektroničke pošte Hillary Clinton i prikazivanjem kampanje na društvenim mrežama kako bi pomogli republikancu”, istaknuo je u priopćenju.

KAKVA PROVOKACIJA – TRUMPU U AZIJI SERVIRALI MENI S PORUKOM: Evo što je sve pojeo i što su mu time zapravo rekli

Povratak na Net.hr