SVE ZBOG SIĆE...

NASLJEDNIK MOĆNOG CARSTVA USRED SKANDALA: Lažirao vlastitu otmicu u New Yorku!

Nasljednik moćnog Fiatovog poslovnog carstva optužen je da je inscenirao vlastitu otmicu i za nju lažno optužio prostitutku transvestita, javlja BBC.

Lapo Elkann nazvao je svoju obitelj iz New Yorka i zahtijevao otkupninu u iznosu od 10.000 američkih dolara da bi “garantirao svoju sigurnost”, kazali su za Associated Press američki dužnosnici. No nakon što su ga pronašli na Manhattanu, istražitelji vjeruju da je Elkann izmislio priču jer je nakon divlje noći prepune droge i alkohola ostao bez novca.

Praunuk talijanskog industrijalca i većinskog vlasnika Fiata Giannija Agnellija morat će se u siječnju pojaviti na sudu.

Talijan je u New York stigao prošlog tjedna, a u četvrtak je na Instagramu objavio pomalo bizarnu snimku u kojoj “melje” o “kreativnim projektima i idejama diljem svijeta”. Elkann, odjeven u žarko crveno odijelo, otkriva da će mu poslovni put otvoriti kontakte “s mnogim zanimljivim ljudima”.

Umjesto toga, kako su pisali američki mediji, 39-godišnjak je proveo dva dana s neimenovanom ljepoticom, prije nego li je nazvao obitelj u Italiju da mu pošalju još novca. Prema njegovoj verziji priče, od petka poslijepodne bio je zatočen u stanu na Manhattanu.

Elkann, inače rođen u New Yorku, ima dionice Fiata, ali u tvrtki nema nikakvu službenu ulogu.

Povratak na Net.hr