NAPALJENE UCITELJICE 17-godisnjim ucenicima davali kokain kako bi ih mogle zavesti

Dvije uciteljice koje su muske srednjoskolce vodile na kampiranje na San Clemente plazu, u ponedjeljak su optuzene da su ucenike opskrbile s alkoholom i kokainom te da su imale nezakonite seksualne odnose.

Uciteljice Michelle Ghirelli (30) i Melody Lippert (38) optuzene su za krivicno djelo nezakonitog spolnog odnosa i za dodatno krivicno djelo davanja opojnih tvari maloljetnim osobama. Ghirelli je takoder optuzena za krivicno djelo oralnog zadovoljavanja maloljetnika.

“Namjerava se izjasniti da nije kriva, a mi takoder namjeravamo odlucno braniti ovaj slucaj”, rekao je Ghirellin odvjetnik, Stephen DeSales za The Times. “Ono sto cete dobiti od okruznog tuzitelja je ono sto oni misle da mogu dokazati”, rekao je DeSales dodajuci; “Postoje dvije strane svake price.”

Izmedu 23. studenoga 2014. i 29. prosinca 2014. godine tuzitelji kazu da se par utaborio s pet studenata na plazi u San Clementeu, gdje su ucenicima dijelili alkohol i kokain.

Tijekom putovanja, tuzitelji kazu da je ucitejica Lippert, koja je i organizirala izlet slanjem poruke na grupu, olaksala Ghirellino seksualno zlostavljanje 17-godisnjaka.

Par je uhicen u sijecnju zbog sumnje u silovanje. Prema priopcenju policije, seks izmedu Ghirelli i maloljetnog djecaka nije sporan, medutim Ghirelli je dala razne razloge zasto je mislila da je djecak vec napunio 18 godina.

Ako bude osudena po svim tockama optuznice, Ghirelli ce se suociti s kaznom zatvora u trajanju od 11 godina i osam mjeseci zatvora, a Lippert s 10 godina i sest mjeseci zatvora.

Povratak na Net.hr