NAJVEĆI ROGONJA Otkrio zašto je supruzi dozvolio da se seksa s potpunim strancima 5 dana u tjednu

Autorica knjige “Good girl” (Dobra djevojka”) Robin Rinaldi bila je u braku sa Scottom Mansfieldom. Kasnije je u novoj knjizi naziva “The wild oats project” otkrila pikantne detalje iz otvorenog braka i “nabila rogove” sada već bivšem suprugu. Ipak, “rogonja” je odlučio uzvratiti udarac i ispričati svoju verziju priče.

Rinaldi je u svojoj ispovijesti otkrila kako je godinu dana, pet dana u tjednu spavala s potpunim strancima, a vikendi su bili rezervirani za supruga s kojim je bila u braku 18 godina. Ovakav dogovor bračnih partnera bio je zapravo očajnički pokušaj spašavanja braka nakon što je Scott podvrgnut vazektomiji. Ipak, on sada tvrdi kako nikada nije želio otvoreni brak.

Kada je izašla knjiga u kojoj Robin opisuje svoja poligamska iskustva, Scott je prvo vrijeme šutio da bi na kraju ipak izjavio kako on “nikada nije htio takvu vrstu odnosa”. “Uopće mi se nije sviđala ideja otvorenog braka, ali sam smatrao da nam je to zadnja šansa da izbjegnemo razvod” – rekao je.

Scott je također rekao da je imao razumijevanja za njezinu želju za eksperimentiranjem jer je i on bio u mladosti prilično promiskuitetan. Isto tako, par se često svađao zbog djece koju Scott nije želio.

Također, naglašava kako je uvijek bio iskren i da je za vrijeme jednogodišnjeg eksperimenta “Otvoreni brak” izlazio s mnogo žena, ali je spavao samo s jednom, dok je njegova supruga imala znatno više partnera.

Robin je ispričala svoju stranu priče. I Scott je učinio isto. Danas su razvedeni, oboje su pronašli ljubav, a model braka 5:2 očito nije bio dovoljno dobar da par ostane zajedno.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr